Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk kılıcı ile mum söndürüyormuş. O yüzden öyle diyorlar.

Adamın attığı rastgele, eforsuz slash buz dağının ikiye yarıyor. Sizce kalça hareketi falan diye mi en iyisi?

Eskrim mi bu?
 
However, things inside the big top are very different. Narrator introduces Buggy as "One of the Four Emperors". We see that Buggy is crying and begging for his life. His face is covered in bumps and wounds, he also has some broken teeth.

Crocodile and Mihawk are sitting on the Chairman's couch. Crocodile is grabbing Buggy's head while Mihawk points Buggy with his sword (Buggy's body is lying on the ground). Buggy begs to forgive him and he will do anything for them (even lick their shoes). Crocodile and Mihawk talk to him.


Artık Crocodile Ve Mihawk'a olan bakış açım degisti gercekten Buggy'i dövmüşlerse ikisi de kral adamlar
Buggy'e dalmış birileri, Croc ve Mihawk da gelip dalanları indirmiş ve Buggy'i kurtarmış gibi görünüyor ama Buggy'e de sıcak değiller anlaşılan...
 
İki üç sene önce birini alıntıladım. Wano dövüşlerinin %90'ını bilmiş mübarek bir kardeşimizdi. Dedim ki dalga mı geçiyorsun seriye hakaret mi ediyorsun dostum bunlar nasıl beklentiler. Sonuç malumun.
Öyle ufak tefek patlamalar herkes yaşar.Ama serinin direk önemli bir karakteri ya da önemli bir unsuru konusunda patlaman lazim.

10 yıl x karakterin haterlığını yapacaksın,o karakter deli fişek çıkacak sende patlayacaksın bu tarz bir seyin var mı ? xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 129)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık