Aslanım Croc beeMihawk abi hemen geliyor canım abim
Aslanım Croc beeMihawk abi hemen geliyor canım abim
Neye kapatacağım la? Mihawk ''Ben daha üstünüm'' deyip Croc bunu kabul mü etmiş?Ne başladını ?
Hala gözleri kapatacak mısın
Çaycılar kralı kum kum adamMihawk yonkou olmak istemiyor ama buggy yanlışlıkla yonkou olmasıymış croco boy olacakmış
Yahu adamın en güçlü kılıç ustası olduğunu zaten biliyoruz. Kılıç skill'i Shanks'tan iyi demiş ardından da strongest demiş. Shanks'tan kılıç skilli güçlü diye belirtmiş, komple Mihawk>Shanks dememiş. Orada adamı tanıtmak için söylenecek en iyi zaman bir daha Mihawk'ın tanıtımını nerede göreceğiz sanki. Yazsa burada yazardı. İyice cılkını çıkartıyorsunuz sizde.Mihawk > Shanks
Bu bölümle netleşti zaten. Herif kılıç ustası onu kılıç ustalığında aşan en güçlü kılıç ustası için diyor orada cümlenin tamamını oku xD
Onu savunan arkadaşlara söyleVista,olayları ne oldu peki ?
Eeee? İlgilenmiyorsa? Olamamış zaten yapmamışlar ilgilenmese ne olur? İlgilense şuan olmuş mu olacaktı Buggy trollüğü varken?İmparator,olmakla ilgilenmiyorum diyor adam lütfen zorlama.
Beceri ne ya ?Neye kapatacağım la? Mihawk ''Ben daha üstünüm'' deyip Croc bunu kabul mü etmiş?
Öyle bir yorumlama şekliniz var ki şaşılacak iş değil. Söyle bana ne kanıtlandı? ''Beceri'' deniyor hala övme şeklinize bakın adamı...
Yahu adamın en güçlü kılıç ustası olduğunu zaten biliyoruz. Kılıç skill'i Shanks'tan iyi demiş ardından da strongest demiş. Shanks'tan kılıç skilli güçlü diye belirtmiş, komple Mihawk>Shanks dememiş. Orada adamı tanıtmak için söylenecek en iyi zaman bir daha Mihawk'ın tanıtımını nerede göreceğiz sanki. Yazsa burada yazardı. İyice cılkını çıkartıyorsunuz sizde.