Mihawk gider.Ölümüne vs atsalar en kötü ikisi de gider.
Mihawk gider.Ölümüne vs atsalar en kötü ikisi de gider.
Beceri ne ya ?
Ne anlatıyorsun şimdi iki tane forvetten biri daha yetenekli dendiğinde hangisi iyi oluyor ? Üstelik sadece beceri değil. Yonkou shanksı kılıç ustalığında geçen en güçlü kılıç ustası için bu ödül deniyor.
Buggy'e ben Yonkou olmak istemiyorum diyor yanında Croc'da bir şey yok.
Çok net o ekipte kimin yonkou olacağını yazmış adam.
Aklı başında zeki bir adamsın yani nereye kadar kıvranacaksın ?
Mihawk Shanks'ı yetenekte geçmiş.
Mihawk en güçlü kılıç ustası.
Mihawk ben yonko olmak istemiyorum diyor Croc'dan çıt yok
Cılkını çıkarmakla ne alakası var ?Yahu adamın en güçlü kılıç ustası olduğunu zaten biliyoruz. Kılıç skill'i Shanks'tan iyi demiş ardından da strongest demiş. Shanks'tan kılıç skilli güçlü diye belirtmiş, komple Mihawk>Shanks dememiş. Orada adamı tanıtmak için söylenecek en iyi zaman bir daha Mihawk'ın tanıtımını nerede göreceğiz sanki. Yazsa burada yazardı. İyice cılkını çıkartıyorsunuz sizde.
Nasıl da kan kokusu almış köpekbalığı gibi damlamış hemen. @Miyata IchiroSen de vardın değil mi 1056'da. Gel bakalım. @Montana
Bana kollar eşitlenir gibi geliyor. Mihawk bildiğin Shanks sayesinde level atlamış Shanks gerçekten haki kapatmış olabilir xdÖlümüne vs atsalar en kötü ikisi de gider.
Patlayacak bir şey yazdıysak patlarız modum Shanks>Mihawk ama bir şey değişmediSen de vardın değil mi 1056'da. Gel bakalım. @Montana