Bu arada doğru dedin... sonra en güçlü kılıç ustası deniliyor... harbiden bilinç kaybı olabilir skskskSkillin altında strongest da diyor da patlamanın şiddeti bilinç kaybı yapmış
Bu arada doğru dedin... sonra en güçlü kılıç ustası deniliyor... harbiden bilinç kaybı olabilir skskskSkillin altında strongest da diyor da patlamanın şiddeti bilinç kaybı yapmış
Mihawk olayında her türlü cepheyi kazandınız, Yonko ayarı olduğu kesin artık. Bir Shanks cephesi kaldı onda da kılıç yeteneği olarak üstün. Bence totade denkler. Mihawk haterlarının tutunacağı tek dal Shanks kaldı.Mihawk fanları bu ivme ile dümdüz eder. Haterlar bile kurtaramaz artık.
İmparator,olmakla ilgilenmiyorum,diyor galiba,Mihawk.Mihawk aşkım olayı bitirdi artık kimseyle hikayeye giremem.
Mihawk > alayı
Sanji suiti yok etmese dayağını yiyip otururdu bu Zoro'da şekil yapıyorDon't waste your time with number 4 ne ya ahahahah forum bile bu kadar gömmemişti Sanji'yi :s
İçinden geçti Reis içinden.İmparator,olmakla ilgilenmiyorum,diyor galiba,Mihawk.
Mihawk olayında her türlü cepheyi kazandınız, Yonko ayarı olduğu kesin artık. Bir Shanks cephesi kaldı onda da kılıç yeteneği olarak üstün. Bence totade denkler. Mihawk haterlarınınötutunacağı tek dal Shanks kaldı.
Mihawk Shanks'ı yetenekte geçmiş.
Mihawk en güçlü kılıç ustası.
Mihawk ben yonko olmak istemiyorum diyor Croc'dan çıt yok