Smoker çok daha güçlü olmayı hak eden bir karakter. Yeni Dünya için fazla yetersiz kalıyor maalesef.Şundan eminim smoker tekrar gelince net amiral seviyesi olacak.
Odanın kafasını anlamaya başladım. Ama vergo gitgide düşer
Smoker çok daha güçlü olmayı hak eden bir karakter. Yeni Dünya için fazla yetersiz kalıyor maalesef.Şundan eminim smoker tekrar gelince net amiral seviyesi olacak.
Wb'ye atarlanan adam değil Mihawk,sülalesinden korkmaz.Çay getirirken atar da yapıyordur büyük ihtimalle,
Mihawk : timsah bi çay kap bize
Crocodile : bugün havamda değilim kendine dikkat etsen iyi olur Şahin göz
Mihawk : duyamadım
Crocodile : yeni koydum Bi 5 dk demini alsın reis
Tabi ki. Patlayan güya Mihawk'cılar olacak. Klasik haline geldi bu yıllardır. Vista seviyesidir, sağ kol etmez demek söylenebilecek en absürd şey. İstese KK olur diyenlerden çok daha fazla Vista'cı ekip vardı. Telef oldular tabi o ayrı.Artık o kadarı önemli değil. Önemli olan aynı ligin adamları olmaları. Biri yonkou biri 3. komutan değil yani. Ama yine de bir kaçı yanıldıklarını kabul etmeyecekler tabii.
Herkesin yüzünü güldürdü bir Smoker'ın yüzünü güldürmedi Oda. Üvey evlat muamelesi yapıyorŞundan eminim smoker tekrar gelince net amiral seviyesi olacak.
Aldım ss kaçarın yokBiz işin goygoyundayız. Herkes kimin ne olduğunu gördü. Sen 1056. bolümde masa altında saklanırken biz meydandaydik.
Oda önemli karakter. Tek önemli karakter olupta ezilen o kaldı ciddenHerkesin yüzünü güldürdü bir Smoker'ın yüzünü güldürmedi Oda. Üvey evlat muamelesi yapıyor
Steve Jobs Apple'ı kurduktan sonra şirketin çaycılığına kadar düşseydi kanserden değil, kahırdan ölürdü.