Senelerce Pluton'u çöllerde arayan bir adama bu ödül fazla gerçekten.Croc ne gibi bir iş yapmış olabilir ya ödüller tamamen göz boyaması halka karşı
Senelerce Pluton'u çöllerde arayan bir adama bu ödül fazla gerçekten.Croc ne gibi bir iş yapmış olabilir ya ödüller tamamen göz boyaması halka karşı
Çoğullardı aslında ama son bir kaç üyesi kaldı Titanic'i terketmeyen.Çoğul konuşuyorsun da benim bildiğim tek kişilik lobi o
Olacak olan gerçekten de o bana kalırsa. Ama bahsettiğim fark çok çok az. Yani Mihawk, BM'yi alabilir diyorum. Ancak Shanks'ın çok az gerisinde olarak da yapabilir bunu gayet.Mihawk Shanks'tan bir tık güçsüz çıkacak diye sevinenleri de gördük.
Kendi halinde üyeler bile sana sataşıyor reis raid bossu gibisin feci exp veriyorsun bu aralarHayallere devam.
İlk gelen spoiler birlikte kurdular diyor, eğer croc tek başına kurduysa ve marinefordda artiz artiz "ittifaka hayır" sloganları atmasına rağmen ağlayarak Mihawkı davet ettiyse durum çok vahim.. Bence croc böyle yapmamıştır mihawkı davet fikri Buggyden gelmiştir aksi halde senin yerinde olsam dükkanı kapatır giderdim. Alabasta luffyden dayak yemekten daha feci bir durum
Artık o kadarı önemli değil. Önemli olan aynı ligin adamları olmaları. Biri yonkou biri 3. komutan değil yani. Ama yine de birkaçı yanıldıklarını kabul etmeyecekler tabii.Olacak olan gerçekten de o bana kalırsa. Ama bahsettiğim fark çok çok az. Yani Mihawk, BM'yi alabilir diyorum. Ancak Shanks'ın çok az gerisinde olarak da yapabilir bunu gayet.
Makara yapıyoruz be reis. Ciddi ciddi çaycılık yapmasını bekleyen yoktur zaten.Hayallere devam.
Sataşsalar ne olur? "Buggy organizasyonu kurmuş Yonkou olmayı hak etmiş" diyenler şimdi gelinen noktada Croc'a laf etmeye kalkıyor. Kafalarını kuma gömmeye devam etsinler ne diyeyim... :SKendi halinde üyeler bile sana sataşıyor reis raid bossu gibisin feci exp veriyorsun bu aralar
Bu forumda vardır emin ol.Makara yapıyoruz be reis. Ciddi ciddi çaycılık yapmasını bekleyen yoktur zaten.