Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc Law ve Kidi okumasaydık nasıl oldu da 500 milyondan 3 milyara uçtu bu herifler diye kafa yorardık. E Crocodile tarafını görmediğimiz için nasıl bir icraati var bilmiyoruz ve 1.9 milyar alacak büyük çapta bir iş yaptığını şahsen düşünüyorum.

Benim gözümde Sir Crocodile E. Odanın en büyük pişmanlıklarından biriydi, şimdi telafi ediyor. Gerisi hiç önemli değil. Çünkü yazar yaptım oldu diyor ve bitiyor.

Jozu felan şu an Crocodilenin öneminin yanında hikaye. Güç olarak bir sağ koldan aşağı çıkmaması büyük olasılık.
Croco vs Jozu vs Doffy olayında Jozu öyle eziklenmişti ki yazar tarafından adama küçük çocuk muamelesi yapılmıştı.Croco ve Doffy adamı resmen yok sayıp muhabbet çeviriyorlardı bir tavla atmadıkları kalmıştı.O manzarada net belli zaten Croco ve Doffynin 1.9 ödüllü olup Jozu’nun maksimum 1.3 edeceği.Bir alt lig bir üst lig gibi fark var en kötü ihtimalle.İşte bu doğru manga yorumlama bazı Croco fanları bunu malesef yapmıyorlar.:rolleyes:
Bize ve kılıç lobisine cephe açmasa, aslında ödülden yürüse kazanacak ama kaybetmeye alışmış kazanmak istemiyor.
Kaybetmek artık genlerine işlemiş kazanacağı maçlarda da kendi kalesine atıyor.:ehe:
 
Evet düşünüyorum, bunu söyledim de zaten. Şuan Croc'un ödülü tüm sağ kolların üstünde ve önceki bindiğimiz ödülü 81 M iken şuan ki durumu oluşuyor...

Kuran kişinin doğrudan lider olmasa da bu tip organizasyonda daha önemli rolü oluyor çünkü olayı çıkaran kişi o. Yani"Organizasyonun kuruluş amacı" dediğimiz şeyin düşüncesi Croc'un düşündüğü şey oluyor yani. Mihawk da gitmiş katılmış Crocodile'a işte, Buggy'i saymıyorum çünkü o muhtemelen Shichilik gidince sığınmacı gibi geldi. Sen bana "Olayın absürtlüğünü kenara bırakıyorsun" diyorsun ama bırakmıyorum, yani Croc organizasyonu kuruyor ama Buggy zannediliyor, benzer sey ID sonrası da oldu ve bunu da bu grubun oluştuğu o bölümde "Bir olay var bu işte" diye de konuştuk zaten.


Mihawk'dan başka biri olsa şuan çok farklı şeyler yazacaktınız la bu katılım sonrası. "Buggy organizasyonu kurmuş Yonkou olmayı hak etmiş" diyenler organizasyonu kuranin Croc olduğunu görünce kıvıracak yer arıyor...

Sen Alabasta sonrası bu adamın hikâyesini ya okumadın ya da okuduğunu anlamadın, anlamana da şaşmadım zaten yorumlama şeklinden bu kafayla zor...
sana kötü bir haberim var knk, organizasyonu crock kurmadı "buggy ile birlikte kurdular"
 
3milyardan yüksek ödüllü tehlikeli görülen adamların sahip olduğu önemli şeyler :
güçlü ekip
kontrol edilen bölgeler
politik güç vs.
bu arada mihawk: meyve bıçağımı ve kayığımı hazırla perona bu adamlar kimin tehlikeli olduğunu göstermeye gidiyorum.
 
Mihawkın daha güçlü olduğunu anlaman için illa mangada yonkou mihawk diye ibare mi görmen lazım? Şuanki Zoro bile crocodan güçlü. Croconun davetine icabet etmesi croconun daha güçlü olduğu anlamına gelmez. ortak bir amaç için buluşmuş görünüyorlar. Yıllardır tek başına hareket eden mihawk crocoya muhtaç değil. İstese gider shankse de katılabilirdi. İki rakip kılıç ustası şimdi yonkoular. Sana göre tabi croco yonkou? Buggy olmayacağına göre? Crocoda yonkouluk ne güç gördün de mihawkın önüne koydun. Yonkou kaidonun performansı ortada. Croco? Mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası. Kingi indiren kral haki kullanan zorodan da daha güçlü. Bırak da artık yonkou olsun.
Hayır gelip daha güçlü olduğunu icraat ile göstermesi lazım bu kadar net.

Sen ödüle göre Mihawk yüceltiliyorsun ama Zoro'nun ödülünden 2 kat ödülü olan Croc için Zoro daha güçlü diyorsun. Mihawkcı mantığın şaşırtmıyor yine...

Bana göre değil genele göre bu forum hariç. Hatta bu forumda bile "Organizasyonu Buggy kurmuş Yonkou olmayı hak etmiş" yorumları Croc'un organizasyonu kurduğu öğrenildiği an anında kıvrılmaya başlandı... :
Davet etmişler işte, yoksa kim sallar Croc'u.

Baroque Works gibi mahalleden adam toplar gene rezil ederdi kendini.
Hahah aynen kim davet etmiş? Kim koşa koşa gelmiş? :S
 
Buggy-Mihawk-Crocco un ödülleri güçleri yüzünden verilmedi.Zaten Buggy örneği bile direk noter onaylı kanıtlıyor.Bu grubun denizcilerin başlarına ödül koymaları vb. den dolayı politik olarak tehlike arz ettiklerinden.
 
An itibariyle elime geçen bölümün diğer spoiler'larını açıklıyorum arkadaşlar:
- Arlong: 1.82 milyar
- Krieg: 1.63 milyar
- Kuro: 1.54 milyar
- Gin: 1.49 milyar
Denilene göre Oda o zamanlar seriyi beş senede bitirmek istediği için şimdi pişmanmış ve bütün çöplere iade-i itibar yapmış.
 
Son düzenleme:
zoro ve sanjiye büyük haksızlık yapılmış sanji queeni indirdi zoro süpernova sağ kol vs indirip kaidoyla savaştı jinbei ile eşit neredeyse wororororo güzel şaka
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 101)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık