Enel 4 milyar ile dönsünBütün eski karakterler çeşitli güçlendirmeler alıyor üvey evlat WB tayfası her arc birini kaybediyor.
Enel 4 milyar ile dönsünBütün eski karakterler çeşitli güçlendirmeler alıyor üvey evlat WB tayfası her arc birini kaybediyor.
Nickinden zaten yorumlama stilinin sebebi belli ediyor. :S Croc çağırınca koşa koşa gelen Mihawk için de bu hikayeleri yazsan keşke...Steve Jobs Apple'ı kurduktan sonra şirketin çaycılığına kadar düşseydi kanserden değil, kahırdan ölürdü.
1056'da Kum-kun kendi mezarını kazmış meğer. Buna yakılırMuhabbeti başlatan da reisin kendisiymiş üstelik. 1 vs All yaptığı yetmiyor üstüne resmen handikaplı dövüşmeyi seviyor
Olum benim dediklerim ortada lan, çaycı diyenler hala hikâyede. Crocodile'in kurduğu organizasyona koşa koşa gelen Mihawk çaycıdır birine çaycı dememiz gerekiyorsa. Bizim standart forum ben alıştım. Bir şeyi doğru yorumlama kabiliyeti sıfırın altında...1056'da Kum-kun kendi mezarını kazmış meğer. Buna yakılır
Ben olmasını isterim şahsen. Şu noktada güç dengesi diye bir şeyde kalmadı zaten Smoker'ın ne eksiği var Croco'dan King'den falan.Yok be öyle deme. Şimdi tekrar gözüktüğünde amiral olur ne önemi var bunların.
Aramaki rütbe düşürülüp smokera verilirBen olmasını isterim şahsen. Şu noktada güç dengesi diye bir şeyde kalmadı zaten Smoker'ın ne eksiği var Croco'dan King'den falan.
Herkes aslında orada bir çaycı varsa bunun Buggy olduğunu biliyor. Ama takılıyoruz işte Bir de 2 sayı önce bu çaycı muhabbetini sen başlatmışsın yahu Ben ilk spoiler yorumumda Croc hakkında yanıldığımı da söyledim. Buggy'nin ödülü ve ünvanı boş ama kendisi gag bir karakter. Croco ve Mihawk öyle değil. O sebeple ödülleri güçleriyle birebir olmasa da büyük oranda paralel olmalı diye düşünüyorum. Senin dediğin gibi amiral edeceğini düşünmüyorum. Kata'ya da kaybeder ama iyi dövüşür.Olum benim dediklerim ortada lan, çaycı diyenler hala hikâyede. Crocodile'in kurduğu organizasyona koşa koşa gelen Mihawk çaycıdır birine çaycı dememiz gerekiyorsa. Bizim standart forum ben alıştım. Bir şeyi doğru yorumlama kabiliyeti sıfırın altında...