Eskiden de küfür vb. olurdu. Onlar olacağına dalga geçmek daha iyi. Yılların birikimi var. İnsanlar dalgasını geçer haliyle.Cidden bu dalga geçmeler iyice toxic bir hal almadı mı? Önce lobicilik vs diyorduk ama cidden saatlerce sürüyor tartışmalar. Yani olumsuzluk yüklendim mesajları okurken. Sürekli dalga geçme havası var forumda. 2 sayı önce de böyleydi tabi ama ben genel tavırdan bahsediyorum.
Masayı kurmuş; tabakları, çatalı, peyniri ve ekmeği dizmiş çayı da misss gibi demlemiş "Mihawk abi buyur" demiş. O da "Afferin koçum" diyip iki şefkat tokadı atıp oturmuş.Kumkum kurduğu loncada bile 3. adam olmayı başarmış. Böyle bir loser yok seride.
İşin zaten bir hikaye görüp hemen inanman ve üstüne hikaye yazman.Benim için fark etmez, her türlü haberle üzerine oynarım
Croco'nun 2 sene önceki ödülü 81 Milyon bunun üzerinden MF savaşı ve 2 yıl geçti 500 Milyonu illa ki geçmiştir.
Mihawk'ın üzerindeki gizem perdesi kalktığında kf'de kan gövdeyi götürecekti, bu yıllar yıllar süren tartışmaların sonucu. Sadece ödül ile bu hale geldi kf, Mihawk ile ilgili gelen her ayrıntı büyük ses yapacak. Bu kaçınılmaz.Cidden bu dalga geçmeler iyice toxic bir hal almadı mı? Önce lobicilik vs diyorduk ama cidden saatlerce sürüyor tartışmalar. Yani olumsuzluk yüklendim mesajları okurken. Sürekli dalga geçme havası var forumda. 2 sayı önce de böyleydi tabi ama ben genel tavırdan bahsediyorum.
Sonra birde demiş ki...Masayı kurmuş; tabakları, çatalı, peyniri ve ekmeği dizmiş çayı da misss gibi demlemiş "Mihawk abi buyur" demiş. O da "Afferin koçum diyip iki şefkat tokadı" atıp oturmuş.
Mihawk abisinin yanına koşmuş Croc onu çağırınca sen ne diyorsun? Görsek de bu iki karakterin diyaloglarıni sizde hikaye anlatmayı biraksaniz.Masayı kurmuş; tabakları, çatalı, peyniri ve ekmeği dizmiş çayı da misss gibi demlemiş "Mihawk abi buyur" demiş. O da "Afferin koçum diyip iki şefkat tokadı" atıp oturmuş.
Az evvel sorduğum soruya cevap vermedin, hangi şartta Mihawk'ın imparatorluğunu kabul edeceksin?Mihawk abisinin yanına koşmuş Croc onu çağırınca sen ne diyorsun? Görsek de bu iki karakterin diyaloglarıni sizde hikaye anlatmayı biraksaniz.
Croc Mihawk'a yemek yaptırıyordur şöyle.
Ben boş atmam.Croco Buggy'e harbiden yanlamış. @II. Invictus @Montana