Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi biriyle hem fikir olacağını doğru yolu sonunda bulmuş demek ki. :)
Kalp kırmış olabileceğimi düşündüm, hiç gerek yoktu kişisel sözler sarfetmeme. Ben geri alıyorum lafımı. Özür dilerim. Herkes dilediğini düşünmekte özgür. Yonkou seviyesi değil diyorsun, Vista da demiyorsun diye umuyorum. Amiral dersen ok :D
 
Fark ettiysen kurucusu dediğin kişi Buggy kadar ödül alamamış.
Ödül olarak değerlendirme durumuna bağlı, dediğim gibi adamın eski ödülü 81 M. Buggy dediğin kişinin Roger ve Shanks olayları ortadayken+ trollük durumu varken normal. Sana sorsak Croc'un ödülü kaç olurdu diye 1 Milyar üstü yazmazdin, hem eski ödül sebebiyle hem de karakteri istediğin seviyede görmen sebebiyle. Şimdi adamın ödülü ortada+ organizasyonun kurucusu ama hala dediğin şeye bak... :oops:

Sen bu gece bi ayin yap, gerçek çıkarsa seni çarmıha gereriz burada. Erkana da işkence yaparız, sabah Cross Guild sayesinde bu ödülü aldı diyordu.
Olum yalan troll haberlerle geliyorsun, sana yediriyorlar meselayı dediğin şeye bak. :S

Shiki Magellan'a aaaay imdaat tehdit var demiş mi :hhh::hhh:
Dediğim şeye baktım Alabasta 2002'de bitti Sbs 43 2006'da. 4 sene var arada hangi dinamik değişmiş aerodinamik hikaye uzmanı :hhh::hhh:
Öyle mi demiş? Nerede? İşine geldiği gibi yorumlarsan öyle anlarsın. "Asıl önemli tehdit Magellan" diyor adam bu kadar. Öyle ki orada adamın meyvesi tehlikeli Teach olayıyla sabit, buna rağmen gram çekinme hareketi yok. Mr. 3 olayına bile güldü geçti adam. :S
 
Bu adamın ne kadar zamandır shichi olduğunu bilmiyoruz. Shanks'ın bile 12 yıl önce ödülü 1 milyar küsürdü, Mihawk'un shichi olmadan önceki ödülünün 3.6 milyar olmasına pek imkan veremedim.
 
Cidden bu dalga geçmeler iyice toxic bir hal almadı mı? Önce lobicilik vs diyorduk ama cidden saatlerce sürüyor tartışmalar. Yani olumsuzluk yüklendim mesajları okurken. Sürekli dalga geçme havası var forumda. Sadece bugüne has değil, 2 sayı önce de böyleydi hatta genel bir tavır haline geldi bir süredir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık