Yav he he heCrocodile amiral seviyesi %100 diyemem ama en az Wcı sonu wano başı Luffy seviyesi çıktı bence kabullenmelisin.Belliydi Mf icraatlarından ve Sengoku gibilerle yapılan imalardan.
Yav he he heCrocodile amiral seviyesi %100 diyemem ama en az Wcı sonu wano başı Luffy seviyesi çıktı bence kabullenmelisin.Belliydi Mf icraatlarından ve Sengoku gibilerle yapılan imalardan.
Kalp kırmış olabileceğimi düşündüm, hiç gerek yoktu kişisel sözler sarfetmeme. Ben geri alıyorum lafımı. Özür dilerim. Herkes dilediğini düşünmekte özgür. Yonkou seviyesi değil diyorsun, Vista da demiyorsun diye umuyorum. Amiral dersen okSenin gibi biriyle hem fikir olacağını doğru yolu sonunda bulmuş demek ki.
Cidden yazamaz bu arada. Kusura bakma.Şakaydı yahu, o yüzden buraya yazdım. Oda, bu kadar güzel yazabilir mi sence?
Düzenledim redon kısmını.Yapmamaya özen gösterelim.
Founder diyor, kendi kurmuş ama elinden almıslar sanırim.
Ödül olarak değerlendirme durumuna bağlı, dediğim gibi adamın eski ödülü 81 M. Buggy dediğin kişinin Roger ve Shanks olayları ortadayken+ trollük durumu varken normal. Sana sorsak Croc'un ödülü kaç olurdu diye 1 Milyar üstü yazmazdin, hem eski ödül sebebiyle hem de karakteri istediğin seviyede görmen sebebiyle. Şimdi adamın ödülü ortada+ organizasyonun kurucusu ama hala dediğin şeye bak...Fark ettiysen kurucusu dediğin kişi Buggy kadar ödül alamamış.
Olum yalan troll haberlerle geliyorsun, sana yediriyorlar meselayı dediğin şeye bak. :SSen bu gece bi ayin yap, gerçek çıkarsa seni çarmıha gereriz burada. Erkana da işkence yaparız, sabah Cross Guild sayesinde bu ödülü aldı diyordu.
Öyle mi demiş? Nerede? İşine geldiği gibi yorumlarsan öyle anlarsın. "Asıl önemli tehdit Magellan" diyor adam bu kadar. Öyle ki orada adamın meyvesi tehlikeli Teach olayıyla sabit, buna rağmen gram çekinme hareketi yok. Mr. 3 olayına bile güldü geçti adam. :SShiki Magellan'a aaaay imdaat tehdit var demiş mi
Dediğim şeye baktım Alabasta 2002'de bitti Sbs 43 2006'da. 4 sene var arada hangi dinamik değişmiş aerodinamik hikaye uzmanı
SBS Volume 43
This is the collection of SBS sections from Volume 43. D (Dokusha means Reader) O (Oda) D: This is your daytime news. According to an 11:00 AM CP9 meeting, a Buster Call has been ordered on mangaka Eiichiro Oda's house. All residents of the area who are NOT Eiichiro Oda, please evacuate to a...onepiece.fandom.com
Benim için fark etmez, her türlü haberle üzerine oynarımOlum yalan troll haberlerle geliyorsun, sana yediriyorlar meselayı dediğin şeye bak. :S