Crocodile 2 yıl önce Luffy ile savaşmış özgür bir adam. Senin oğlan hapiste güçlenecek mi diyorsun?O mantık opte işlemiyor.Biz bilmiyoruz sanki senin bu yazdığını 10 + senedir takip ederken.O mantık işleseydi Koca ana yada Law - Kid -Crocodile performansları olmazdı.
Onun özgürlüğü Luffy'nin radarına girene kadar.Crocodile 2 yıl önce Luffy ile savaşmış özgür bir adam. Senin oğlan hapiste güçlenecek mi diyorsun?
Peki patladım. Neye güldüğümü o zaman açıklasaydım patlamazdım ama açıklamadığım için patlamış oldum,kabul ediyorum. Patlamaları kabul etmeyenler ibret alsın.
MF'de orta yolu buldular reisle, artık müttefikten saymak lazım.Onun özgürlüğü Luffy'nin radarına girene kadar.
Çökmüş halini geride bıraktığında eski performansa döner.Bizde sizin dümdüz otoban gibi yorumlarınızı ciddiye alamıyoruz.Spor salonuna yazılınca düzelir diyorsun yani ahahahshdhjfjf yav sizi ciddiye bile alamıyorum bu yorumlarınızla
Croco hapiste mi güçlenmiş ? 2 sene önce 3 ay bile hapis yatmadı çıktığında çivi gibiydi amiral gibi takılıyordu Saka’yı bile durdurdu normalde vs atamaz diyeceğiniz adamlarla vs attı.İşte bu one piece.Crocodile 2 yıl önce Luffy ile savaşmış özgür bir adam. Senin oğlan hapiste güçlenecek mi diyorsun?
He buna inanıyorsun yani? MF haliyle Luffy'nin karşısına çıksa yine kaybederdi. 2 yıl arada karakterin güçlenmesi için fırsatı oldu, seriye haki dahil oldu vs. Doff gibi 3 gün önce savaş kaybedip hapse atılmış bir karakter değil.Croco hapiste mi güçlenmiş ? 2 sene önce 3 ay bile hapis yatmadı çıktığında çivi gibiydi amiral gibi takılıyordu Saka’yı bile durdurdu normalde vs atamaz diyeceğiniz adamlarla vs attı.İşte bu one piece.
Katakuri'nin patlayacağını duyan ben kendime gelmeye çalışıyorumdur:Pembe çizgidir o pembe, kırmızı olsa duramazsın