Zoro dışında karakterlerin manga panellerini okumuyon zaten reis biliyoz merak etme xd.Klasik...
CC'nin ayar çektiği karakter Kata.
Jack bile böyle ayar yemez en azından kedi ile köpekle 10 ay dövüşmesi lazım xD
Karnı aç, zehirlenmişi ben söylemiyorum manga panel çizmiş.
O mantık opte işlemiyor.Biz bilmiyoruz sanki senin bu yazdığını 10 + senedir takip ederken.O mantık işleseydi Koca ana yada Law - Kid -Crocodile performansları olmazdı.Luffy, Doff'u yendikten sonra Kata'ya karşı 2 güçlendirme aldı yine net bir şekilde kazanamadı ama aynen.
Çıkmadı ki okuyalım çıksın okuruz hem kapak bu kapakZoro dışında karakterlerin manga panellerini okumuyon zaten reis biliyoz merak etme xd.
Spor salonuna yazılınca düzelir diyorsun yani ahahahshdhjfjf yav sizi ciddiye bile alamıyorum bu yorumlarınızlaShichiler > Kata siz kendinizce eğlenin durun.Mihawk + Croco yonkoluğundan ve bunlara denk adamlar olan Dof ve Moria’dan anlamadıysanız o sizin probleminiz.(Moria diyenlere jet cevap moria silkelenip kilo versin eskiye döner. )
Oda: Katakuri'yi patlatamam.sOda herkesi patlatabilirsin ama Katakuri kırmızı çizgimdir.
Kata'nın patlaması teklif bile edilemez!!!
Ceaser'ın zehir silahını Jack kullanınca tüm Mink ırkını indiriyor.
Ceaser'ın zehir silahından Zoro Sanji Kinemon topukları vura vura kaçıyordu.
Zehir silahıyla gelip karışıklık yaratıp o curcunada kaçırmıştır.
Katakuri reyize eksi yazmaz. Aksine artı yazar. Elinden anca kıyamet silahıyla kaçırmışlar.
Geçemezler.
Kata alır. Katakuri Magellan yerinde olsa kaçmalarına bile izin vermezdi sen ne diyorsun.
Pembe çizgidir o pembe, kırmızı olsa duramazsınsOda herkesi patlatabilirsin ama Katakuri kırmızı çizgimdir.
Kata'nın patlaması teklif bile edilemez!!!