Zoro, Killer'i yenmiş ister ayılır ister bayılırKendisi Zoro Killer'a bayılmadı. Zoro acıkmıştı/zehirliydi diyordu üstelik Arkadaş şu kadar çelişilemez ya vallahi
Zoro, Killer'i yenmiş ister ayılır ister bayılırKendisi Zoro Killer'a bayılmadı. Zoro acıkmıştı/zehirliydi diyordu üstelik Arkadaş şu kadar çelişilemez ya vallahi
O zehir yüzüden Hiyori'nun koynunda yattı ya zaten O zehirden beteriyle Kata'yı anca durdurmuşlar Dof'u dövecek Germa'nın üstünden geçmesin diyeZoro, Killer'i yenmiş ister ayılır ister bayılır
Katakuri'ye yendiler mi öyle bir bilgi mi var?Kendisi Zoro Killer'a bayılmadı. Zoro acıkmıştı/zehirliydi diyordu üstelik Arkadaş şu kadar çelişilemez ya vallahi
Zoro haterlerinin olayı.O zehir yüzüden Hiyori'nun koynunda yattı ya zaten O zehirden beteriyle Kata'yı anca durdurmuşlar Dof'u dövecek Germa'nın üstünden geçmesin diye
Bu kadar düşeceğini bilmiyordum muhtemelen çok zor durumda kalmışsın
Shichiler > Kata siz kendinizce eğlenin durun.Mihawk + Croco yonkoluğundan ve bunlara denk adamlar olan Dof ve Moria’dan anlamadıysanız o sizin probleminiz.(Moria diyenlere jet cevap moria silkelenip kilo versin eskiye döner. )Dof > kata yakışmadı hacı.
Ceaser Germa'yı kurtarmış deniliyor sadece.Katakuri'ye yendiler mi öyle bir bilgi mi var?
Luffy, Doff'u yendikten sonra Kata'ya karşı 2 güçlendirme aldı yine net bir şekilde kazanamadı ama aynen.Shichiler > Kata siz kendinizce eğlenin durun.Mihawk + Croco yonkoluğundan ve bunlara denk adamlar olan Dof ve Moria’dan anlamadıysanız o sizin probleminiz.(Moria diyenlere jet cevap moria silkelenip kilo versin eskiye döner. )
Ben Zoro haterı değilim. Yalnız Luffy sonrası en sevdiğim çar adam. Adamın hakkını hep veriyorum üstelik Zoro Kamazo muhabbetlinde bile Zoro çok handikaplıydı(2 kılıç+dikkat dağınıklığı yüzünden tırpan yemiş olmasına rağmen) kazandı diye adamı övüyordum. Sen ise karnı açtı, zehirlenmişti falan diyordun durumunu anlatmak için.Zoro haterlerinin olayı.
Zoro rakibini yendikten sonra niye yatıyor
Yani şu lafta bir sıkıntı görmüyorsanız ne denilebilir size....
Kata'n çok hızlı geleceği de görmüş öptüm bay xD
Klasik...Sanırım yine hiçbir soruya cevap vermeyecek filler bir bölüm olacak gibi.
CC'nin ayar çektiği karakter Kata.Shichiler > Kata siz kendinizce eğlenin durun.Mihawk + Croco yonkoluğundan ve bunlara denk adamlar olan Dof ve Moria’dan anlamadıysanız o sizin probleminiz.(Moria diyenlere jet cevap moria silkelenip kilo versin eskiye döner. )
Karnı aç, zehirlenmişi ben söylemiyorum manga panel çizmiş.Ben Zoro haterı değilim. Yalnız Luffy sonrası en sevdiğim çar adam. Adamın hakkını hep veriyorum üstelik Zoro Kamazo muhabbetlinde bile Zoro çok handikaplıydı(2 kılıç+dikkat dağınıklı yüzünden tırpan yemiş olmasına rağmen) kazandı diye adamı övüyordum. Sen ise karnı açtı, zehirlenmişti falan diyordun durumunu anlatmak için.
Şimdi de kendinle çeliştin klasik