Ali Babacan değil de Erbakan için demiyorlar mıydı onu?Yunus Günce gibi şiir yazmış.
Git dedi,
Gittim.
Git demişti çünkü.
Ali Babacan'a diyorlar o yüzden dedim. Bu arada bu adamın sadece son dönem ortalaması öyleymiş.
Ali Babacan değil de Erbakan için demiyorlar mıydı onu?Yunus Günce gibi şiir yazmış.
Git dedi,
Gittim.
Git demişti çünkü.
Ali Babacan'a diyorlar o yüzden dedim. Bu arada bu adamın sadece son dönem ortalaması öyleymiş.
Ali Babacan değil de Erbakan için demiyorlar mıydı onu?
Judge sadece sanji gibi ezik gördüğü bi kişide haki olduğuna şaşırmış. Germada haki olmadığını gösteren bişey yok. En basitinden kullandıkları silahlar aynen şöyle kırılırdı:Bu elemanın olayı yıldırımdı daha hızlı olma olayı olabilir modifiye özel insan bu Sanji de başta böyle düşünülüyordu.Ama daha hızlı diye daha güçlü olacak diye birşey yok.Haki kavramının üzerinde babası durdu çünkü kardeşleri bilmiyor muhtemelen.Attığım sayfada Niji’ni ifadesini alıyor Sanji indirebileceğini gösteriyor bu da onla denk seviyede olduğu anlamına gelir.Diable bile kullanmadan biraz ciddileşince ağzını içeri gömçürtüyor.Niji’de gözlem haki gibi şeyler de olmadığı için sıkıntı yaşıyor tekmeyi suratının ortasına yemiş.Hız açığını gözlem haki bilmesiyle karşı tarafın ise bilmemesiyle gayet kapatabilir yani Sanji.Öyle baya güçlüydüler falan diye birşey yok kısacası üstelik Reijuu falan diyorsun hepten mümkün değil söylediklerin.
Sonbaharda girecek ama tam tarih belli değil.yamato olayına şaşırmadım. Sunnygo için fazla detay olacaktı galiba .
bu arada arkadaşlar one piece red Türkiye de gösterime girecek mi ?
Zoro'nun inanış/maneviyat konuları biraz eksik o yüzden inanmayabilir en fazla. Ama Zoro'nun ağır gelmeyeceği karakter sayısı 2 elin parmağını geçmez artık.Zoro'nun kendisi inanmaz. Uçmayı bırak artık.
teşekkürler hocam güzel haber. gideriz inşallahSonbaharda girecek ama tam tarih belli değil.
Anlatamazsın bunlara fandaşımYamato'nun tayfaya katılmamasının... Zoro'nun güçsüzlüğü yüzünden olduğu yorumlarını gören Zoro...