Yamato Zoro'dan güçlü olduğu için değil Zoro kendisini rencide edici biçimde yeneceği için gelmedi. Bunu açıklamak istememiştim ama görüyorum ki insanlar yanlış bir algıya kapılmış.
Zoro'nun kendisi inanmaz. Uçmayı bırak artık.Yamato Zoro'dan güçlü olduğu için değil Zoro kendisini rencide edici biçimde yeneceği için gelmedi. Bunu açıklamak istememiştim ama görüyorum ki insanlar yanlış bir algıya kapılmış.
Daha orochi kapak hikayesi varUmarım Wano'yu ve içindekileri bir daha görmeyiz.
Usta anlatmaya çalışıyorum da dinlemiyorlar kiYamato Zoro'dan güçlü olduğu için değil Zoro kendisini rencide edici biçimde yeneceği için gelmedi. Bunu açıklamak istememiştim ama görüyorum ki insanlar yanlış bir algıya kapılmış.
Daha orochi kapak hikayesi var
Makineleşmek istiyorum tırm tık takWano'yu bir sanayi ülkesine dönüştüren vizyoner Orochi'yi seve seve okurum. Kendisi ayrıca kimya yüksek mühendisidir. ODTÜ 4.0 ile mezun olmuştur.
Şöyle bir muhabbet vardı seneler seneler evvel. Buna yapılan bir gönderme mi bu yoksa Akasya Durağı izleyicisi olduğumu boş yere mi ifşa ettim?Wano'yu bir sanayi ülkesine dönüştüren vizyoner Orochi'yi seve seve okurum. Kendisi ayrıca kimya yüksek mühendisidir. ODTÜ 4.0 ile mezun olmuştur.
Makineleşmek istiyorum tırm tık tak
Trrrım tık tak tik tak...
-Orochi Ran ( Kamurasaki' ye Mektuplar Sf. 14 )
Şöyle bir muhabbet vardı seneler seneler evvel. Buna yapılan bir gönderme mi bu yoksa Akasya Durağı izleyicisi olduğumu boş yere mi ifşa ettim?
Babam profesördü.. kimya profesörü…Wano'yu bir sanayi ülkesine dönüştüren vizyoner Orochi'yi seve seve okurum. Kendisi ayrıca kimya yüksek mühendisidir. ODTÜ 4.0 ile mezun olmuştur.
Biliyorum ya o yüzden muhabbet olarak belirtmiştim ama keşke buna gönderme yapsaymışsınız. Duymayı pek sevmediğim bir ismi zikrettiniz onun yerineAli Babacan'a diyorlar o yüzden dedim. Bu arada bu adamın sadece son dönem ortalaması öyleymiş.