Bölüm bir an önce çıksa da Kid ve Momonosuke övüp mesaiyi bitirsem. Beklemek çok kötü.
Bölüm bir an önce çıksa da Kid ve Momonosuke övüp mesaiyi bitirsem. Beklemek çok kötü.
Kuki bölümünün sonunda klima sahnesi vardı ya hani. Sahibe ve ustalar konuşurken Kuki bekliyordu köşede. Benim vaziyette öyle. Millet muhabbet ediyor, ben bitse de gitsek diye bekliyorum yanlarında.
Diziyi izlemedim böyle bir kaç klibini biliyorum.Kuki bölümünün sonunda klima sahnesi vardı ya hani. Sahibe ve ustalar konuşurken Kuki bekliyordu köşede. Benim vaziyette öyle. Millet muhabbet ediyor, ben bitse de gitsek diye bekliyorum yanlarında.
Diziyi izleyip izlememek size kalmış ama acınası bir durumu anlatan güzel bir sahne. Acun telif atmıyorsa eğer Youtube'a yükleyip atayım buraya. silerim sonra.Diziyi izlemedim böyle bir kaç klibini biliyorum.
Acun redkitten hızli telif atar, bir iki gün durur ama video yukleyebilirsin.Diziyi izleyip izlememek size kalmış ama acınası bir durumu anlatan güzel bir sahne. Acun'dan telif atmıyorsa eğer Youtube'a yükleyip atayım buraya. silerim sonra.
Yamato'yu sevmiyor olabilirim. Hayali Oden olmak olan birisini tayfada görmek istemiyorum.Ona bakarsanız Luffy tayfaya 10 kişi lazım da diyordu.Ben mi yanlış hatırlıyorum? O zaman Yamato'nun da tayfada olması gerekiyordu.
Anti Yamato'cular belli oldu.
Tamam beyler korkmayın bu kadar.sOda istediğinizi yaptı.Gelmiyor Yamato.
Eğer ki alıntı yaptığın mesaja tıklasaydın o mesajın silindiğini görebilirdin dostum.Yamato'yu sevmiyor olabilirim. Hayali Oden olmak olan birisini tayfada görmek istemiyorum.
Onu da geçtim gözünün üstünde kaşı var diyerek de sevmiyor olabilirim.
Sen de Yamato'yu seviyor olabilirsin bunlar realiteyi degistirmene bahane olamaz. Brook kılıç ustası ve müzisyen. Nami rotacı, Robin arkeolog vs vs. Yamato da dövüşçü olabilir miydi? Olabilirdi. Brook ne ustalığı var ki diyerek işlenmiş olan bir karakteri yok sayıyorsun.
Lakin senin kişisel olarak korkmayın gibi şeyler diyerek cümleler kurman yanlış olur. Naçizane arkadaş tavsiyesi.
Anında telif yemiş. Linki koyana kadar gitmiş.@Montana buyurun
Kalorifere kelepçelenmiş Kuki: Cezasını çeken ben
Keyifle sigara içen Sahibe Seher: Yamato tayfaya gelmez diyenler.
Samet usta ve çırağı: KorsanFan ahalisi