Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda demekki seneler önce dedigi şeyi yapacak. luffy seneler önce demişti tayfaya 10 kisi yeter diye. Raftele böyle gidilecek anlaşılan.

Yamato'yu herkes bekliyordu ama daha iyi oldu. Sebebi, jinbe artık daha öne çikacaktir. sanji ve zoro gibi amiral vs'side ileride fena olmaz jinbe için.

5 perde dendi heralde ama oda klasik 3'te bitirdi. En iyi tarafi da bitti wano sonunda. Ayrilmalari problem olmaz. CP0 ve gemilerden birsey olmaz güçleri yetmez. Rahat çikarlar wano'dan.

Dış dünya ile kısa bir giris yaparak yeni arc'a gidebilir. Son saga oldugundan geçiş arc olmayabilir. Bu şekilde ilerlerse bu arc, olmassa digeri muhtemelen elbaf.

BB'den ve buggy tarafı gösterilmedi bi aksiyon olabilir. Belki haber olarak off panel ya da ucundan gösterilebilir.

Geçen saga 4-5 arc idi yanilmadiysam. Bu saga da 4-5 arc olacak desek. Raftel-elbaf-hükümet vs'si. Red phonegrif Elbaf'ta ise onun için ekstra arc'a gerek kalmaz ve 3 arc bu şekilde. Birbirleriyle vs atacaklarini varsayarsak o zaman tahmini kalan 1-2 arc içerisinde BB, shanks, luffy ve buggy tarafında birseyler degisecek. Ya ölecekler ya inecekler vs. tabi 4-5 arc varsayimi ile bu. Belki 3 arc sonra bunlar olacak. Ya da 6 arc olacak belirsiz şimdilik.

Hepsinden öte belki op'a özel bitis için belli bir bölümde ayirabilir oda extra bir arc olarak.
10 kişi bulsam yeter demişti
 
Nami hangi dövüşünü tamamen fiziksel gücüyle kazandı ki bu seride? Çevre şartlarına bağlı olarak savaştı ama zamanı geldi Sanji'yı kurtardı.
Bunların hepsini kendi isteği doğrultusunda yapıyor Yamato. Zorlayan yok. Kaido'nun eline her zaman açık kendi isteğiyle tanımadığı birini rol modeli olarak alıyor. Oden hakkında düşüncelerim belli zaten rol modeli olarak görmeyi bırak salağın teki olduğunu düşünüyorum. Halkının sürünmesinin 20 sene en büyük sebebi bu adam. Halk da ayrı salak o başka. Hani koskoca yonkonun kızıyken böyle birini rol modeli yapması da ayrı saçma.
Yamato'nun o travmaları tamamen kendi özgür iradesiyle oldu. Kendine ikide bir Oden demesi zaten koparan noktalardan biri karakterden dediğin gibi. Dediğin karakterlerin kişiliklerini oluşturmasında diğer karakterler önemli rol oynadı ama hiçbir zaman ben oyum da demediler kendilerine has karakterleri oldu. Hiçbir zaman yoldan geçerken birine bakıp ben bu olmalıyım demediler ilk defa gördükleri birine. Başka seçenekleri nasıl düşünmediler yav tayfa dağıldı 2 sene en dibi gördüler Luffy'nin abisi Ace öldü anca farkına vardılar her şeyin Zoro kendi canını ortaya koydu Luffy için kaç defa daha sayısız örnek var. Hayatı sorgulamış değiller demek ne bileyim... Bodoslama genelde kafalarına göre hareket etmeleri dediğin gibi yapmıyor bu karakterleri.
Ben 2 senedir Wano pişmanlıktır diyorum. Kid ve Law, Big Mom'ı yenince kendimi banlattım 4 ay. Gram sevmiyorum bu arc'ı ve Wano halkını ama aynı mantık. Luffy ve Zoro da kendi iradeleri ile yaptılar. Shanks doğu mavi'den geçerken denk geldi Luffy'ye. Onların tayfasını gördü ve etkilendi. Luffy bugün korsanları ada ada dolaşıp eğlenen insanlar olarak görüyor ve öyle yaşıyorsa bunun sebebi Shanks ve tayfası. İyi bir rol model alınca sıkıntı yok ama eldeki tek imkan olan Oden'i rol model alınca mı sıkıntı?

Yamato abartıyor mu? Kesinlikle abartıyor ama bu rezil ülkede kendisini etkileyebilecek bir tek Oden var ki ondan etkileniyor. Hem babasından niye etkilensin? Efsanevi saati de Kaido'nun verdiği sözü tutmadığını da görmüş. Babasıyla sorunları da eklenince işin içine doğal olarak Oden'in fanı oluyor ve babasının tüm zorlamalarına, hapsetmelerine ve dayaklarına rağmen yılmıyor, ezilmiyor ve savunduğunu savunmaya devam ediyor. Nami iki dakika dayak yiyince, Ulti'den özür dileyip, lütfen kafa atma diye yalvarıyor. Yamato ise 20 yıl boyunca çektiği eziyetlere rağmen yılmıyor.

Yahu başka seçenek derken onu mu dedim? Hayatlarını başka şekillerde yaşamayı düşündüler mi? Kastettiğim şu: tayfa ayrıldıktan sonra bile güçlenip bir araya gelmeyi ve korsanlık yapmayı düşündüler. Başka işler mi yapsak, bizden olur mu diye düşünmediler. Tabii ki de bahsettiğimiz karakterler hikayenin ana karakterleri başka bir hayat yaşamalarını düşünmek mümkün değil ama bunu yazma sebebim, Yamato'nun da bizimkilerin de başka bir hayat tarzını seçmeyi istemediğini belirtmekti. böyle yaşamak istiyorlar ama siz Yamato başka bir hayat yaşamayı seçmeyince ona kişiliksiz dediniz. Eğer Yamato kişiliksizse bizimkiler de kişiliksiz ama bence hem Yamato hem de bizimkiler kişilik sahibi. Hatta Yamato'nun kişiliğini tartsak bazı tayfa üyeleri ağırlığının altında kalır.
 
Son düzenleme:
Gücü de geçin yamatonun kimyası gerçekten tayfayla uyuyordu. Tayfa içi gemide geçen o 1 2 bölümlük sohbet için bile değerdi.
Bu yamatonun karakteri yok meselesine de ayrı bir kıl oluyorum zaten. Kız kendine hedef koymuş takır takır da yapıyor. 2 güne gelecek zaten tayfaya o göklerden gelen bir karar ama bizi bekletmenin mantığı ne anlayamadım.
Zoro ve Sanji guc olarak Yamato’yu gecsin diye bekletiyor iste. Jinbei Wano’da katildiginda Zoro zaten gecmisti, Sanji’de yakin seviyedeydi Jinbei’ye bir guclenmeyle farki acti. Simdi yine benzeri olacaktir.
 
Yamato tayfaya gelseydi hem Jinbei tayfa içinde daha da sönük kalacaktı hem de Monster Trio muhtemelen bozulacaktı.

Oda bunları maalesef göze alamadı.

Birde Yamato tayfaya güç anlamında çok fazla şey katacağı aşikar bir gerçek ama Oda galiba bizimkilerin bu kadar güçlenmesinden de biraz çekinmiş gibi.Oda'nın kafasında hep bir güç dengesi dediğimiz bir olgu var.Zaten Law ve Kid'den tayfa olarak çok daha güçlü olan bir Hasırşapkaların bu güç farkını Yamato'yla birlikte daha da fazla açılmasını istemedi.

Yoksa Yamato tayfaya çokta güzel yakışırdı.
 
Yamato tayfaya gelseydi hem Jinbei tayfa içinde daha da sönük kalacaktı hem de Monster Trio muhtemelen bozulacaktı.

Oda bunları maalesef göze alamadı.

Birde Yamato tayfaya güç anlamında çok fazla şey katacağı aşikar bir gerçek ama Oda galiba bizimkilerin bu kadar güçlenmesinden de biraz çekinmiş gibi.Oda'nın kafasında hep bir güç dengesi dediğimiz bir olgu var.Zaten Law ve Kid'den tayfa olarak çok daha güçlü olan bir Hasırşapkaların bu güç farkını Yamato'yla birlikte daha da fazla açılmasını istemedi.

Yoksa Yamato tayfaya çokta güzel yakışırdı.
Seviye düşerdi tayfada, tayfa belli konularda ve tekniklerde uzman kişilerden oluşuyor. Bu manada, tayfada Yamato'ya yer yok. Logia açığı var, belki o dolar veya Luffy kapatır bunu, ne olduğu belirsiz meyvesiyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık