Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato'nun tayfayla denize açılmama mevzusu doğruysa, aşırı saçma bir olay. Aokiji için mi saklıyorsun bu kızı Oda. Zaten katılsa da katılmasa da Shanks hariç rakibi yok tayfanın:

1xYonko+
3xAmilral
1xSağ Kol
1xSol Kol
vs.
vs.
Bu seviye bir denizciler var onlarda Akainu'dan eleniyor. Hükümetin devreye girmesi lazım artık. Im ve Dedeleri bir dövsün bizimkiler.
 
Oda demekki seneler önce dedigi şeyi yapacak. luffy seneler önce demişti tayfaya 10 kisi yeter diye. Raftele böyle gidilecek anlaşılan.

Yamato'yu herkes bekliyordu ama daha iyi oldu. Sebebi, jinbe artık daha öne çikacaktir. sanji ve zoro gibi amiral vs'side ileride fena olmaz jinbe için.

5 perde dendi heralde ama oda klasik 3'te bitirdi. En iyi tarafi da bitti wano sonunda. Ayrilmalari problem olmaz. CP0 ve gemilerden birsey olmaz güçleri yetmez. Rahat çikarlar wano'dan.

Dış dünya ile kısa bir giris yaparak yeni arc'a gidebilir. Son saga oldugundan geçiş arc olmayabilir. Bu şekilde ilerlerse bu arc, olmassa digeri muhtemelen elbaf.

BB'den ve buggy tarafı gösterilmedi bi aksiyon olabilir. Belki haber olarak off panel ya da ucundan gösterilebilir.

Geçen saga 4-5 arc idi yanilmadiysam. Bu saga da 4-5 arc olacak desek. Raftel-elbaf-hükümet vs'si. Red phonegrif Elbaf'ta ise onun için ekstra arc'a gerek kalmaz ve 3 arc bu şekilde. Birbirleriyle vs atacaklarini varsayarsak o zaman tahmini kalan 1-2 arc içerisinde BB, shanks, luffy ve buggy tarafında birseyler degisecek. Ya ölecekler ya inecekler vs. tabi 4-5 arc varsayimi ile bu. Belki 3 arc sonra bunlar olacak. Ya da 6 arc olacak belirsiz şimdilik.

Hepsinden öte belki op'a özel bitis için belli bir bölümde ayirabilir oda extra bir arc olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık