Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda aslında okuyucularının garanti olarak baktığı şeyleri çizmemekle kendi kendini görevlendirmiş gibi.Ben şimdi bundan sonraki hiçbirşeye garanti bakamayacağım.Serinin sonunda Karasakal korsanlar kralı olursa da çok şaşıracağım bir sonuç olmaz.Çünkü adam seviyor garanti şeyleri çizmemeyi.
 
Bu elemanın olayı yıldırımdı daha hızlı olma olayı olabilir modifiye özel insan bu Sanji de başta böyle düşünülüyordu.Ama daha hızlı diye daha güçlü olacak diye birşey yok.Haki kavramının üzerinde babası durdu çünkü kardeşleri bilmiyor muhtemelen.Attığım sayfada Niji’ni ifadesini alıyor Sanji indirebileceğini gösteriyor bu da onla denk seviyede olduğu anlamına gelir.Diable bile kullanmadan biraz ciddileşince ağzını içeri gömçürtüyor.Niji’de gözlem haki gibi şeyler de olmadığı için sıkıntı yaşıyor tekmeyi suratının ortasına yemiş.Hız açığını gözlem haki bilmesiyle karşı tarafın ise bilmemesiyle gayet kapatabilir yani Sanji.Öyle baya güçlüydüler falan diye birşey yok kısacası üstelik Reijuu falan diyorsun hepten mümkün değil söylediklerin.
Judge sadece sanji gibi ezik gördüğü bi kişide haki olduğuna şaşırmış. Germada haki olmadığını gösteren bişey yok. En basitinden kullandıkları silahlar aynen şöyle kırılırdı:

Hakisiz olsalar kılıç falan kullanamazlar yeni dünyada.

Niji’ye attığı tekmede de öyle abartılacak bişey yok. Bi sonraki sayfa niji’nin suratında toz izi bile yok:
Queen sanji’ye vurduğunda olduğu gibi şekli değişti sonra yerine oturdu. Sanji’nin canı yanmıyordu hatırlarsan.
 
Son düzenleme:
yamato olayına şaşırmadım. Sunnygo için fazla detay olacaktı galiba :D.

bu arada arkadaşlar one piece red Türkiye de gösterime girecek mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık