momo'nun ağlaması bile etkilemedi mi seni zoro bile gülümsedi ya la oradaO kadar boş bir bölüm ki bu hafta çevirisi için bile uğraşılmasın. Öyle es geçelim. Hatta hiç çizilmemiş gibi kabul edelim. Bence buna kimse karşı çıkmaz.
momo'nun ağlaması bile etkilemedi mi seni zoro bile gülümsedi ya la oradaO kadar boş bir bölüm ki bu hafta çevirisi için bile uğraşılmasın. Öyle es geçelim. Hatta hiç çizilmemiş gibi kabul edelim. Bence buna kimse karşı çıkmaz.
Momonun ağlamasından tiksindim. Ne mide bulandırıcı bir çocuk ya. Keşke ölse.momo'nun ağlaması bile etkilemedi mi seni zoro bile gülümsedi ya la orada
Senin yanmadığın yer mi kaldı len. Anti kılıçcıların yanma oranı %90 şu arcta.Kimse kusursuz değildir.Ben Yamato'dan yandım...
biri şunu uyandırsın yaSenin yanmadığın yer mi kaldı len. Anti kılıçcıların yanma oranı %90 şu arcta.
Mezarı ve kılıcı yağmalatan wano halkının bide oden ve ağlak momo tarafından yönetildiğini görünce mezarında ters takla dönen Ryuuma anlıkWano'ya bi Oden ya da Momo değil Atatürk gibi biri lazımdı. Tabi Wano halkı Atatürk gibi birini hak ediyor mu? Cevap belli xd
Oda Wano Mf'den daha iyi olacak diyordu. Wb efsanesinin yanından geçemez. Oda en başta kendi kendini yaktı.Senin yanmadığın yer mi kaldı len. Anti kılıçcıların yanma oranı %90 şu arcta.