Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Zoro'nun ejderha kesecek diyerek Kaido'yu havadayken ıskalaması onun yerine King'in ejderhasını havada kesmesi. Luffy'nin de havadayken Zoro'nun yapamadığını yapıp Ejderha Kaido'yu yenmesi Zoro için olumsuz oldu. Tabi Ryuma açısından iyi oldu Luffy misal Ryuma tarzı havadayken ejderha indirdi. Ryuma rolünü Zoro alır derken Luffy aldı. Ryuma'nın yaptığıyla kıyaslanır dendi. Ryuma için artı yazdı bu arc.
 
ZKK muhabbetini 839393839 kez gördüm ama anlamını bilmiyorum.
Zoro Kaido'nun kellesini alacak tarzı yorumlar vardı, onlardan bahsediyorsak eğer Zoro'nun o kadar icraatından sonra bunun tutmaması Wano'yu Zoro fanları için berbat bir arc yapmıyordur herhalde.
Zoro Kil Kaido çıkış noktası ama bence Zoro Kelle Kalça.

Neyse Zoro benim beklentimi kişisel olarak aşmıştır. Ne Luffy bir yonko ne Zoro YC1 ne de Sanji YC2 alacak güçte. Net bir şekilde bir arca daha ihtiyaç vardı YC1 den Yonko indirilişine geçişte. Burada Amiral olabilir eski bir Xebec komutanı olabilirdi vs vs...

Zoro'nun kim olduğuna dair büyük bir hayal kırıklığıdır.

Ve Zoro severlerin Kaido'nun kellesini Zoro alır argümanı düşmesinden ötürü Wano, Zoro severler için kötüdür.
 
Kendine iyi bak Yamato seni şimdiden özledim. Kedi ve köpek uslu durun çok dövüşmeyin siz lazımsınız... Denjiro ve Kappa yatışa devam...Shinobu umarım espri anlayışında fiziğin gibi değişir zamanla..Toko ve Tama büyüyün güçlenin abilerinizden hayır yok.. Hiyori Zoro'yu çok düşünme aklını kaybedersin. Tek kollu kızın ismini bilee unuttum...Raizo parşomenle sektirmeye devam ve son olarak Kinemon arcın en iyisi olabilecekken bir sahne yüzünden insanların aklında os.ruk reis olarak kaldın Oda en büyük yamuğu sana yaptı.. :D
 
Law'a haki fakiri diyenler Law'da o meyve varken üst düzey hakisi olsa ne olur sanıyorsunuz ? Örnek h.haki kaplama :D Yazar o kadar kaçık bir meyve vermiş ki nerflü yollarından birisi bu sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık