Aslında ellerine bağlasan Law zaten haki fakiri Aramakilenmiş Queen gibi yatalak kalır. Kid ise h.hakiyi kullanmaya öğrenemezse o da mefta.Zoro Enma verse law ve kid ölür.
Maksimum Who is Who'yu alır denilen adam önce Kaido'ya kalıcı yara bıraktı, sonra da King'i aldı.Yalnız Zoro'cular için en kötü arc bu olmuştur. Üzüldüm.
Sizler hep var olun. Tek olunca başa çıkması da zor oluyor.Law'ın ne istediğine bağlı. En son bir yonkou devirmek istediğinde neler yapabileceğini herkes gördü.
Hayallerimizle oynanan arc. Şeref yoksunu bu adam. Net.Bu bölümde Wano'nun en iyi sayfasını da gördük bu arada, es geçmeyelim.
O sıralar beklenti herkesten düşük. Sanji için Page One bile reva görülmüyordu. Kid ve Law Zoro'nun arkasına atılıyordu felan. Zoro'nun King'i yendiği yerde Kid ve Law, Big Mom'ı indirdi, Luffy Kaido'yu indirdi. Sanji Queen'i indirdi. Bu arc Zoro'nun arc'ıydı. Ne kelleler ne gövdeler kestirildi Zoro'ya. Ayrıca Ryuma ile ruhen irtibat kuracak felan filanlar vardı. Şimdi de bir çok yerde Zoro arka planda kaldı. Bu bölüm bile Mangaka 3 isimden bahsetti Kaido'nun ve Big Mom'ın bile indiremediği 3 isim şeklinde.Maksimum Who is Who'yu alır denilen adam önce Kaido'ya kalıcı yara bıraktı, sonra da King'i aldı.
Kral Haki çıkmaz diyenler vardı, kral haki de çıktı, hem de ileri seviyede kullanabilmeye başladı.
Enma ve ateş kesme gibi power-up'lar da var.
Ben Zorocu değilim, ama haterlığın dozunu da kaçırmamak lazım Zoro üzerinden düşünürsek arc ile ilgili tek hayal kırıklığı Zoro'nun geçmişinin açıklanmaması.
ZKK duymadın sen sanırım.Maksimum Who is Who'yu alır denilen adam önce Kaido'ya kalıcı yara bıraktı, sonra da King'i aldı.
Kral Haki çıkmaz diyenler vardı, kral haki de çıktı, hem de ileri seviyede kullanabilmeye başladı.
Enma ve ateş kesme gibi power-up'lar da var.
Ben Zorocu değilim, ama haterlığın dozunu da kaçırmamak lazım Zoro üzerinden düşünürsek arc ile ilgili tek hayal kırıklığı Zoro'nun geçmişinin açıklanmaması.
ZKK muhabbetini 839393839 kez gördüm ama anlamını bilmiyorum.ZKK duymadın sen sanırım.