Beğenmiyorsan izleme kardeş.3 yıldır Wano arcını okuyorum ben bile Wano'yu,Yamato'dan daha iyi biliyorum.Yamato nasıl 20 yıldır Wano'yu gezememiş onu anlamadım işin doğrusu.
Yamato'nun tayfaya gelmeme bahanesi çok daha iyi bir kurguya dayandırılabilirdi.
İzlemeden beğenip beğenmeyeceğine nasıl karar verecek.Beğenmiyorsan izleme kardeş.
bu aralar redditte mi takılıyon reis?Beğenmiyorsan izleme kardeş.
Bana isim ver, kim demiş? İsim ver de gidip bunu diyen kişiyi vurup Big Mom'un namusunu temizleyeyim.@köftePiyaz @Aramaki
Big Mom'a da Great Oiran Yokai demişler. Oiran üst mertebe hayat kadınları için kullanılan bir isimmiş. Big Mom'a hayat kadını demişler.
Wano Milli Eğitim BakanlığıBana isim ver, kim demiş? İsim ver de gidip bunu diyen kişiyi vurup Big Mom'un namusunu temizleyeyim.
Yaşı geçmese Big Mom seni de harcardı reis değmez. Göbeği dizine inmiş yaşlı bir kadındı magmada eridi gitti. Sen ardında kalanlara sahip çık (Smoothie hariç).Bana isim ver, kim demiş? İsim ver de gidip bunu diyen kişiyi vurup Big Mom'un namusunu temizleyeyim.
Germa ile mi başa çıkamıyor ? Ne kadar objektif bir yorummuş buDragon, yıllarca fikir adamı dedik, bir kanıt daha ortaya çıkmış. Jelibon çocuk çöp dedik, germa ile başa çıkamıyor, bizi yanıltmadı. Yamoto'da ben de patladım, yapacak bir şey yok.