Objektif yorumu sen yaz biz okuyalım. :dGerma ile mi başa çıkamıyor ? Ne kadar objektif bir yorummuş bu
Objektif yorumu sen yaz biz okuyalım. :dGerma ile mi başa çıkamıyor ? Ne kadar objektif bir yorummuş bu
Kaido'nun davasında haklı olduğunu bir jere daha gördüm. Bu Wanoluları mümkün olduğunca ezmek lazım.Wano Milli Eğitim Bakanlığı
Genç hali harcasaydı keşke...Yaşı geçmese Big Mom seni de harcardı reis değmez. Göbeği dizine inmiş yaşlı bir kadındı magmada eridi gitti. Sen ardında kalanlara sahip çık (Smoothie hariç).
Caesar Germa'nın totosunu kurtarıyor olanObjektif yorumu sen yaz biz okuyalım. :d
Kıtlama şeker gibi kadın, erimiyor. Kurtulduysa Batman Two-Face karakteri gibi gezer artık mangadaMagmada da erimedi, filmde sapasağlam gördük kendisinin,
Haksız sayılmaz hayat da veriyor hayat da alıyor. Elbet Hayat kadını olur.@köftePiyaz @Aramaki
Big Mom'a da Great Oiran Yokai demişler. Oiran üst mertebe hayat kadınları için kullanılan bir isimmiş. Big Mom'a hayat kadını demişler.
Yamato kelepçelerden ötürü Onigashima'dan çıkamıyordu. Sekiz yaşındayken Oden'in idamını izlediğini biliyoruz sadece. Yinede bende pek tutmadım bu sebebi.3 yıldır Wano arcını okuyorum ben bile Wano'yu,Yamato'dan daha iyi biliyorum.Yamato nasıl 20 yıldır Wano'yu gezememiş onu anlamadım işin doğrusu.
Yamato'nun tayfaya gelmeme bahanesi çok daha iyi bir kurguya dayandırılabilirdi.
G3e ecel terleri döken Ceaser değil mi? Choppi'nin en son atar yaptığı Ceaser. Söz savunmanın!Ceaser Germa'nın totosunu kurtarıyor olan
O Caesar'ın zehriyle İnu/Neko'nun olduğu Zou'ya tek attı JackG3e ecel terleri döken Ceaser değil mi? Choppi'nin en son atar yaptığı Ceaser. Söz savunmanın!