Dragon'un lakap direkt Tanrı çıkacak. Adam direkt havaya hükmediyorDragon isimli biri varken Kaido'ya Dragon King denmesi Dragon'a eksi yazar, buradan dönmez boşa uğraşma.
Dragon'un lakap direkt Tanrı çıkacak. Adam direkt havaya hükmediyorDragon isimli biri varken Kaido'ya Dragon King denmesi Dragon'a eksi yazar, buradan dönmez boşa uğraşma.
Çocuk sayısından dolayı atıfta bulunmuşlardır.@köftePiyaz @Aramaki
Big Mom'a da Great Oiran Yokai demişler. Oiran üst mertebe hayat kadınları için kullanılan bir isimmiş. Big Mom'a hayat kadını demişler.
Akainu'nun kesebileceği tek şey purosunun ucudur.Serideki en diye geçen çarların hepsi saçma güçlü oluyor. Dragon da yonko+ çıkabilir tabi başbuğ Akainu biletini keser
"Oiran, Japonya tarihinde yüksek rütbeli bir fahişe kategorisiydi. Bu kategori içinde bir dizi kademeye bölünmüş olan oiran, hem sosyal açıdan hem de sundukları eğlence açısından, yūjo olarak bilinen sıradan fahişelerden üstün olarak kabul edildi."Çocuk sayısından dolayı atıfta bulunmuşlardır.
Şey de olabilir. Kendi emir erlerinin kellesi...Akainu'nun kesebileceği tek şey purosunun ucudur.
Senin bu bilgiye google aracılığı ile ulaştığını düşünmek istiyorum. Yoksa Japonya'daki hayat kadını piyasası ile ilgili bilgili olmadan çekinirim."Oiran, Japonya tarihinde yüksek rütbeli bir fahişe kategorisiydi. Bu kategori içinde bir dizi kademeye bölünmüş olan oiran, hem sosyal açıdan hem de sundukları eğlence açısından, yūjo olarak bilinen sıradan fahişelerden üstün olarak kabul edildi."
Adamın namı Sabo geçti sen ne anlatıyon?Dragon'un lakap direkt Tanrı çıkacak. Adam direkt havaya hükmediyor
Googledım Yokai ve ikisini sonra Big Mom olduğunu anladım. Başta kimden bahsedildiğini anlamamıştım.Senin bu bilgiye google aracılığı ile ulaştığını düşünmek istiyorum. Yoksa Japonya'daki hayat kadını piyasası ile ilgili bilgili olmadan çekinirim.