Çok üzülme olum patlayan sırasını savıp patlatmaya geçiyor. Avatar döngüsü gibi düşün.
Çok üzülme olum patlayan sırasını savıp patlatmaya geçiyor. Avatar döngüsü gibi düşün.
One Piece evrenindeki insanlar için Buggy'nin yonkou sayılmasının bir ağırlığı var ama biz okuyuculara verdiği mesaj farklı. Yonkou kelimesinin de bir ağırlığı vardı ve Wano arc ile birlikte bu kelime kademe kademe hasar aldı. Buggy'yi yonkou yaparak da yonkou imajı hasar aldı.Kardeşim trollük bu. Bkz; Buggy yonko oldu. Şimdi yonkonolan herkes tü kaka mı oldu?
Luffy: Man I’m an EMPEROR now, shouldn’t be losing stuff like this
Kid: you just have to say it huh!!
But the “emperor” that really pisses me off…is this guy!!
Page 14
Kid: The Genius Jester!! Buggy!!
Imza atmak isterim. Neredeyse her onemli seyi off-panel cizen adam sacmalik gordum mu onu 483883 panel ciziyor. Yani insan arada muhabbeti cok geciyor diye ornek veriyorum. Bir shanks-mihawk duellosu fb’si atsa millet cildiracak ama yok momo’nun aglamasi 2 bolum sursun o daha muhimMesele Kınların boş olması değil. Bu adamlar o kadar güçlü olsa bizim tayfaya gerek kalmaz zaten. Burada asıl sıkıntı her işi bizim tayfa yapacak olmasına rağmen bu karakterleri 100 bölüm işlemesi. Her arc aynı şeyi yapıyor. 100 bölüm prenses ve sülalesini okuyoruz ama her işi bizim tayfa yapıyor. Hayır hiç bir sonuca bağlanmayan şeyleri biz neden okuyoruz?
Ya bir insan Rebecca'ya Roger'dan fazla panel neden ayırır? Rebecca'nın bir kere cümle içinde kullanıldığını görmedim şu forumda. Shirahoshi falan vardı birde, adına internetten bakıp geldim, o kadar boş bir karakter. Zoro'nun kral haki açısını bir bölümde işledi, Kawa'ya 20 bölüm gizem kastı. Şu seride ada sakinleri kadar nefret ettiğim kimse yok. 100 bölüm ağlıyorlar ama sonuç hiçbir yere bağlanmıyor.
Çok güzel bağlantı olur cidden.Crocus'un kapak hikayesinde konuştuğu adam olabilir.
Yeni gördüm o yüzden cevap verdim yahuGutts bir şeyleri geç cevap vermen beni hala ürkütüyor canısı. Büyük yeminler edip duvarları yumrukladıktan sonra sakinleşip yazmaya başladığını hayal ediyorum. Şu lagdan çık artık olum.
Söylediklerinde haklı olduğun noktalar var. Ama burada şunu unutmamak gerekiyor, henüz Mihawk'ın amacını bilmiyoruz.Wb kısıtlı süre içerisinde Ace'i kurtarmak zorunda oldukları için bir de bunlarla uğraşmayalım diye suyuna gidiyor. Mihawk normalde solo takılan kendi işini kendi gören bir karakter olarak iki tane çapulcu adasına geldi diye gidip bunlarla ittifak yaptıysa bana göre eksi yazar.
One Piece evrenindeki insanlar için Buggy'nin yonkou sayılmasının bir ağırlığı var ama biz okuyuculara verdiği mesaj farklı. Yonkou kelimesinin de bir ağırlığı vardı ve Wano arc ile birlikte bu kelime kademe kademe hasar aldı. Buggy'yi yonkou yaparak da yonkou imajı hasar aldı.
Kid'in bu bölüm söylediği cümleyi hatırlayın.
Shanks, Luffy ve Karasakal tu kaka olmadı, unvanları hasar aldı. Oda'nın yaptığı trollüğün karşılığı bu bana göre.
Çok güzel olmuş.
Bana hiçbirşey koymadı da Buggy gibi hükümetin bile Genius Jester dediği dahi kişiliğe Luffy’nin o bir aptal demesi çok koydu.Lütfüyü esefle kınıyorum.Sen kimsin la Buggy sama zekasının zekatını bile verse aç kalacak adamsın.
Luffy lobisi niye yok xd