Ona göre mi gireceksin ihaleye. Alıcısı varsa diye gizledim ya, aha bu aklımdaki Buggy eli kolu bağlı Yoru'yu Mihawk'a uzatıyorGizem yapma olum tam olarak ne var aklında önce onu de hele
Ona göre mi gireceksin ihaleye. Alıcısı varsa diye gizledim ya, aha bu aklımdaki Buggy eli kolu bağlı Yoru'yu Mihawk'a uzatıyorGizem yapma olum tam olarak ne var aklında önce onu de hele
Bunu toei'den iste sen ne yaptın öyle anasını satayım az daha prodüksiyonsuz gömOna göre mi gireceksin ihaleye. Alıcısı varsa diye gizledim ya, aha bu aklımdaki Buggy eli kolu bağlı Yoru'yu Mihawk'a uzatıyor
Ya kafaları eklesek bitti gitti. Millet biliyor zaten sahneyi, sözlere gerekte yok oradan yürürdü caps. Aslında Tashigi ve Croco'nun olduğu o meşhur sözün geçtiği sahne de var aklımda.Bunu toei'den iste sen ne yaptın öyle anasını satayım az daha prodüksiyonsuz göm
Düz anasına avradına söv niye böyle fantaziler yapıyorsunOna göre mi gireceksin ihaleye. Alıcısı varsa diye gizledim ya, aha bu aklımdaki Buggy eli kolu bağlı Yoru'yu Mihawk'a uzatıyor
Tavşanlı yaptık, WB'ye bağırdığı sahneden yaptık bir de bu geldi aklıma. Aslında daha fecisini yapmak üzereydim dün ama iş çok yoğundu yarıda kaldı uğraşamam dedim sildim.Düz anasına avradına söv niye böyle fantaziler yapıyorsun
İyi işi alabilmiş ben olsam bilemiyorum.Atan olduysa affola.
2vs1 olayına değinmiyorum bile, buggy marineford da perte çıkmayan nadir karakterlerden, kendi bombasına bana mısın demedi herif mihawka girdi, amirallere girdi, shanks a girdi, herhangi insan evladı marinefordu izlese zaten buggy yonkou der yani korsanlık genel kültürü gün görmüşlüğü falan zaten hak getire, herif parayı ve kaçamağı tercih etmiş hayatı boyunca ama şampiyonlar ligi bırakmadı reisi rahat takılsınO gün Buggy o dövüşü alacaktı bence, tam Buggy ciddileşti Naminin tuzağına düştü adam. Bide bütün dövüş Buggynin aklının Naminin çaldığı hazinelerde olduğunu saymıyorum bile,.
.Aşırı güçlüyüm elimdeki silahı benden iyi kullanan yok ama bir palyaço ve shichibukai eskisiyle ittifak olayım.