İkisi farklı kulvarlarda kardeşim tek boynuzla olmaz bu işlerAlırsa da benim gözümde biter. xd Yamato'yu istiyorsa Nami'ye boynuz taksın Luffy bey.
İkisi farklı kulvarlarda kardeşim tek boynuzla olmaz bu işlerAlırsa da benim gözümde biter. xd Yamato'yu istiyorsa Nami'ye boynuz taksın Luffy bey.
Mihawk'ın Yonko seviyesi etmediğini başından beri söylüyorduk ama bize Mihawk düşmanı deniyorduOda kendi eserinin düşmanı. Her karakter nasibini alıyor. Karasakal da lastik gibi dayak yediği zaman buraya gelip Oda bozdu dersin.
Mihawk'ın Yonko seviyesi etmediğini başından beri söylüyorduk ama bize Mihawk düşmanı deniyordu
Buggy'ye katılmamış, Buggy ile ittifak yapmışlar. Dediğinin olması için Buggy'ye katılıp Buggy'yi tek Yonko yapması lazım, Mihawk seviyesi denen Crocodile'da var ittifakta.Buggy'i Yonko yapmış tek başına.
Buggy'ye katılmamış, Buggy ile ittifak yapmışlar. Dediğinin olması için Buggy'ye katılıp Buggy'yi tek Yonko yapması lazım, Mihawk seviyesi denen Crocodile'da var ittifakta.
Ortada üçlü bir ittifak var ve Buggy en büyük güç olarak görüldüğünden Yonko o seçilmiş, bu kadar basit. Mihawk Yonko etmezmiş. Buggy'nin gücü > Mihawk + Crocodile'ın toplam ittifak gücü ile Yonko sayılmış.
Buggy'nin gücü dedim farkettiysen, Beyazsakal bile ittifak yapmak istedi Buggy'nin sahip olduğu tayfa gücü sebebiyle.Buggy>Mihawk denklemine yorum yapamam.
Buggy'nin gücü dedim farkettiysen, Beyazsakal bile ittifak yapmak istedi Buggy'nin sahip olduğu tayfa gücü sebebiyle.
İnkar etmeye devam edecekler de neyse kendileri bilir, biz uyardık çoğu kez.1. bölümden 1055. bölüme kadar + 1056'ıncı spoiler ile birlikte şu kanıtlanmıştır ki Mihawk Yonkou seviyesi değildir. ( Nokta )
Germa Kata'yı mı yendi ne oldu :d Kardeşsiz iş yapanı da gördük donunu İzo alıyordu utanmasaGermayı tekte alacak adamı çekememesi doğal. Kardeşsiz iş yapan adam bu.