Kaido gücünden patlamadı. BB de gücünden patlamaz. Mihawk da.Oda kendi eserinin düşmanı. Her karakter nasibini alıyor. Karasakal da lastik gibi dayak yediği zaman buraya gelip Oda bozdu dersin.
Kaido gücünden patlamadı. BB de gücünden patlamaz. Mihawk da.Oda kendi eserinin düşmanı. Her karakter nasibini alıyor. Karasakal da lastik gibi dayak yediği zaman buraya gelip Oda bozdu dersin.
Her karakter rezil olur yenilir ama guclerini yansıtamayacakları anlamına gelmez,mesela Kaido.Kaido gücünden patlamadı. BB de gücünden patlamaz. Mihawk da.
Patlayan karakter dediğin BM'dir Bay Y'dir. Hele bizimkiler güçlendikçe birilerinin heybeye patlama ihtimali de o kadar azalıyorHer karakter rezil olur yenilir ama guclerini yansıtamayacakları anlamına gelmez,mesela Kaido.
Amiraller zaten istisnalar dışında yonkolardan güçsüzlerdi.
Kaido gücünden patlamadı. BB de gücünden patlamaz. Mihawk da.
O adamı da öldükten sonra patlattı. Tapılsın diye çizdiği MF'de bile oğlunun intikamını adam akıllı aldırmayı çok görerek de yamuk yapmıştı karaktere Oda. Bunlar ucuz yazarlık hele doğaçlama çizdiği Oden üzerinden sıvadığı bokun haddi hesabı yokKaido gücünden patlamadı, kişiliğinden ve son darbeyi alma saçmalığından patladı. Bu seride rezil olmadan ölen, düşen çok az karakter var. Birisi WB.
O adamı da öldükten sonra patlattı. Tapılsın diye çizdiği MF'de bile oğlunun intikamını adam akıllı aldırmayı çok görerek de yamuk yapmıştı karaktere Oda. Bunlar ucuz yazarlık hele doğaçlama çizdiği Oden üzerinden sıvadığı bokun haddi hesabı yok
Germayı tekte alacak adamı çekememesi doğal. Kardeşsiz iş yapan adam bu.Kıskanıyorsun King’i dimi?
Yoo kaçmıştı.Nasıl kaçtıysa yüzsüz yüzsüz geri dönmesini de iyi biliyor. Reddit araştıracak çok vakti olmuştur ama nedense King’in şeylerini bulamadı derede falan boğuluyor bu galiba xD@II. Invictus Geri dönmene sevindim usta. Sen yokken @Millennium Wizard senin hakkında atıp tuttu kaçtı o dedi ama ben inanmamıştım. Aslanlar gibi savunuyorsun şimdi davayı, adamsın.
Mezar taşı gibi yüzü var bıyıklar falso saçlar rapunzel buna rağmen ortaya yürüyen billur çıkarmış Oda. Külotçu fbsindeki forsu efsane seriye çok şey katıyor karakter.Ben o sahneleri WB için kabul etmiyorum. Adam MF'de o hâliyle bütün Marineye vurdu geçirdi. Çok sağlam karakterdi. Heybet denen bir şey var, Roger'da henüz göremedim onu. WB çok heybetli.
Mezar taşı gibi yüzü var bıyıklar falso saçlar rapunzel buna rağmen ortaya yürüyen billur çıkarmış Oda. Külotçu fbsindeki forsu efsane seriye çok şey katıyor karakter.