Senin salladığın kadar benim tutturduğum var be abimManga yorumlamayı bilmiyordun da sayı saymayı da bilmiyormuşsun
Senin salladığın kadar benim tutturduğum var be abimManga yorumlamayı bilmiyordun da sayı saymayı da bilmiyormuşsun
Law pragmatik bir kişilikten ne zaman herkese yardım uzatan birine döndü anlamıyorum.Fukara bir hurdacıya yardım eli uzatıyor. Lastikçi zevk oğlanıyla ittifak kurmak Law'a acıma duygusu kazandırmış.
Bu dediklerini Mihawk için diyebiliyor musun?En büyük işlerini Luffy gölgesinde yaptı. Yıllarca denizde olması önemli değil.
Yavuklusu ırgat diyarı Wano'da gece işe çıkanlar, bacısı donla gezenler falan varken sen hâlâ Luffy'ye sarıyon sen hayırdır gardaş?ben anlamam. garpa ne deniyorsa lütfüye denecek bu senaryoda
Mihawk>Croc kesin olarak ortaya çıkacak diyordu. Bu bölümde yattı daha ama kıvırıyor şuan...Hadi reis gene iyisin iddiaya Red abiyle girmişsin. Onun iddia kazanma oranı Zoro'nun yol bulma ihtimalinden bile düşük
Sen hala konuşuyor musun avatarı yap avatarı...Ne demişler
Merak etme Timsah'cım sıra sana da gelecek
Seni de ben patlatacam bir sen kaldın zaten
Mangadan bahsetmiyor musun? Manga işte. Kendi fikirlerini yazarsan yaz dinlerim hikayelerini...Dostum şaka mısın ya ? İnanılmaz gerçekten.
Komik de olmuyorsun artık neyse...Yine mi patladın yani? Tamam la çok gitme kendi üstüne. Alt tarafı op yani.
Büyük bir üstünlük kurmuş gerçekten.Manga işte.Mihawk>Croc kesin olarak ortaya çıkacak diyordu. Bu bölümde yattı daha ama kıvırıyor şuan...
Sen hala konuşuyor musun avatarı yap avatarı...
Mangadan bahsetmiyor musun? Manga işte. Kendi fikirlerini yazarsan yaz dinlerim hikayelerini...
Buggy yaptıklarıyla şerefsiz olmasa ayıp etti derdim. O kadar hayatını kurtardı adam. Ama tabi Buggy zalımı hak ediyor hakareti.Luffy Buggy'ye aptal mı demiş? Djfdf
20 sene undercover çalışıp bir halt beceremeyen CP9 vs 3 ayda 2 antik silahın yerini öğrenen Caribo. Sen söyle dostum cevap ayan beyan ortada.Caribo CP9'dan daha ajan diyebilir miyiz?
Tamam sen kendi fikirlerini yazıp bunları kanıt olarak sun daha net bilgilerdir senin kafana göre bunlar...Büyük bir üstünlük kurmuş gerçekten.Manga işte.
Ben böyle sanrılı bir insan tanımadım hiç.