Isınma yaparlar.GabanLuffy ya da Kaw a tehdit oluşturabilir mi
Isınma yaparlar.GabanLuffy ya da Kaw a tehdit oluşturabilir mi
ben anlamam. garpa ne deniyorsa lütfüye denecek bu senaryodaNe münasebet imam nikahı bile yok aralarında
Hadi reis gene iyisin iddiaya Red abiyle girmişsin. Onun iddia kazanma oranı Zoro'nun yol bulma ihtimalinden bile düşükOlum sen avatarı yap ne demişler bak.
Hala konuşuyorsun ya ne diyeyim...
O zaman Gaban olmaması lazım, daha güçlü biridirIsınma yaparlar.
Dof'un onunla ortak olmak isteği yetiyor, üstüne zaten Crocodile "Kendini benimle ayni seviyede görmen ne büyük küstahlık" diyor. Daha ne desin?Doflamingo'ya karşı net üstün olduğu yeri atar mısın ? Bekliyorum.
Ne güzel dedin şimdi şerefli onurlu denizin cesur savaşcısı Usopun maceralarını okuyacaz bu ezik boş beleş yer israf ediyor mangada Wanoda animede bile Tama'nın yanında savaşırken 5 8 yaş arasına düşürmüşdü seviyeyi dango atıyor çöpler ham ham bu atıyor ezikler ham ham adam sayfa israfı ödülünüde yansıtmıyor sapanlı çöp artık bu saatten sonra 1 sayfa çizilip bırakılmalı bi dünya karekter var.Şimdi bunlar Elbaf'a gidecek Momo'nun saçmalıkları bitti bu seferde Usopp'un saçma korkaklığıni gidermesini okuyacağız
Manga yorumlamayı bilmiyordun da sayı saymayı da bilmiyormuşsunHadi reis gene iyisin iddiaya Red abiyle girmişsin. Onun iddia kazanma oranı Zoro'nun yol bulma ihtimalinden bile düşük
Dostum şaka mısın ya ? İnanılmaz gerçekten.Dof'un onunla ortak olmak isteği yetiyor, üstüne zaten Crocodile "Kendini benimle ayni seviyede görmen ne büyük küstahlık" diyor. Daha ne desin?
Yine mi patladın yani? Tamam la çok gitme kendi üstüne. Alt tarafı op yani.Mihawk Reis teraziyi kırmış bildiğin
Croc da komutan gücünde falan olur diyordum da sağ kol çıkacak galiba.