onu nerede demiş yaCrocodile güç artışı yaşamıştır kesin, emin oldum, Mihawk ile Crocodile aynı seviye demiş Law.
onu nerede demiş yaCrocodile güç artışı yaşamıştır kesin, emin oldum, Mihawk ile Crocodile aynı seviye demiş Law.
Jack Peros'tan bir burun farkıyla önde zaten. Cracker'dan da geride.Bu arada Jack üç silahşörleri yendi Peros ise Carrot ve WAnda'yı yenemedi olayı bir nevi patladı. Carrot ve Wanda > Üç silahşörler
Abi ne katakuri'si ne King'i:/İlla ki güç artışı olmuştur.Fakat ne kadar ? Katakuri - King etmez bence.
Güç artışı olmadıysa zaten çıkmasının bir anlamı yok.Adam haki kullanmıyordu.
Lütfü odaklı düşünürsen hep hatalı olur.Lucci'den güçlü olma ihtimalini göremiyorum ya. Vitesli vitessiz ne kadar fak ettiğini çok net işledi seride:/ He Oda yapar mı? Evet. Sağ kol seviyesi de girebilir seriye Croco. Ama koca bir arkı ve serinin en güzel dövüşlerinden birine ihanet etmiş olur..
Adımız çıkmış bir kere, o konudan ne ara patladık la?Girmeyiz Reis biz Shicbukaileri hep yücelttik sizin gibi komutancılar patlıyor
Kid'e laf atıyorlardı usta şimdi hepsi Kid'e yanlamaya çalışmış.YaaaaaaYanık izli reis kim merak ettirdi
Minimum Lucci kadar yaşasa zaten çok sağlam olur. Lucci'yi tutup CP0'ın başına getirdilerse, Croco'da Mihawk seviyesi olur Law'ın dediği gibi.İlla ki güç artışı olmuştur.Fakat ne kadar ? Katakuri - King etmez bence.
Güç artışı olmadıysa zaten çıkmasının bir anlamı yok.Adam haki kullanmıyordu.
Buggy'nin organizasyonu olmadan 3'ü bir araya gelse, Yonkou falan demez kimse bunlara, başta kim olursa olsun.Doffy, Vergoya ortağım diye bahsediyor. O koltuğu verirdi muhtemelen. Dediğimi söyle işte, ikisi ortak olsa yonko tayfası mı olacaktı? Mihawk etkili eleman burada, Buggynin yaptıkları da var
Ederi max YC3.Sakin ol yahu.Abi ne katakuri'si ne King'i:/
Hala ne diyorsun...Doffy, Vergoya ortağım diye bahsediyor. O koltuğu verirdi muhtemelen. Dediğimi söyle işte, ikisi ortak olsa yonko tayfası mı olacaktı? Mihawk etkili eleman burada, Buggynin yaptıkları da var