Croco'ya güç konusunda yazan bir şey yok ki Sahada adam kalmadı bunlara denge bozulmasın diye imparator demişler işte.Crocodile gitse Urouge yazsalar yine imparator olurlarmış.
Yakında mw ile birbirinize gireceksiniz, hissedebiliyorum bunu.Oda'nın muazzam yazarlığı diyorum bunu gerçi bilenelr bilir ben Croc'un Lucci'den güçlü olduğunu her zaman savunmuşumdur
Doffy, Vergoya ortağım diye bahsediyor. O koltuğu verirdi muhtemelen. Dediğimi söyle işte, ikisi ortak olsa yonko tayfası mı olacaktı? Mihawk etkili eleman burada, Buggynin yaptıkları da varAnlamadığın nokta Dof ortaklık teklif ediyor, Croc buna "Adamın olmak istiyorum diye mi soruyorsun" tarzında konuşuyordu. Yıllarca Dofcular "Croc'u adamı yapacaktı" hikâyelerini anlattılar. O kadar söyledik ama kime söyledik? Gün geldi yine haklı çıktım.
Forumun benden özür dilemesi lazım şu bölümler sonrası...
Girmeyiz Reis biz Shicbukaileri hep yücelttik sizin gibi komutancılar patlıyorYakında mw ile birbirinize gireceksiniz, hissedebiliyorum bunu.
Crocodile güç artışı yaşamıştır kesin, emin oldum, Mihawk ile Crocodile aynı seviye demiş Law.Croco'ya güç konusunda yazan bir şey yok ki Sahada adam kalmadı bunlara denge bozulmasın diye imparator demişler işte.Crocodile gitse Urouge yazsalar yine imparator olurlarmış.
Lucci'den güçlü olma ihtimalini göremiyorum ya. Vitesli vitessiz ne kadar fak ettiğini çok net işledi seride:/ He Oda yapar mı? Evet. Sağ kol seviyesi de girebilir seriye Croco. Ama koca bir arkı ve serinin en güzel dövüşlerinden birine ihanet etmiş olur..Oda'nın muazzam yazarlığı diyorum bunu gerçi bilenelr bilir ben Croc'un Lucci'den güçlü olduğunu her zaman savunmuşumdur
Erkan Reis son ana kadar mücadeleni vereceksin demek
Sen bilmessin yeGenim ...Mihawk ile 2 yıl çalışan adam şaşırıyor, forumdakiler normal diyor. Zoro'dan daha iyi bildiğini iddia eden forumu bıraksın.
İlla ki güç artışı olmuştur.Fakat ne kadar ? Katakuri - King etmez bence.Crocodile güç artışı yaşamıştır kesin, emin oldum, Mihawk ile aynı seviye demiş Law.