Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco'ya güç konusunda yazan bir şey yok ki :( Sahada adam kalmadı bunlara denge bozulmasın diye imparator demişler işte.Crocodile gitse Urouge yazsalar yine imparator olurlarmış.
 
Anlamadığın nokta Dof ortaklık teklif ediyor, Croc buna "Adamın olmak istiyorum diye mi soruyorsun" tarzında konuşuyordu. Yıllarca Dofcular "Croc'u adamı yapacaktı" hikâyelerini anlattılar. O kadar söyledik ama kime söyledik? Gün geldi yine haklı çıktım.

Forumun benden özür dilemesi lazım şu bölümler sonrası...
Doffy, Vergoya ortağım diye bahsediyor. O koltuğu verirdi muhtemelen. Dediğimi söyle işte, ikisi ortak olsa yonko tayfası mı olacaktı? Mihawk etkili eleman burada, Buggynin yaptıkları da var
 
Oda'nın muazzam yazarlığı diyorum bunu gerçi bilenelr bilir ben Croc'un Lucci'den güçlü olduğunu her zaman savunmuşumdur :bilmem:


Erkan Reis son ana kadar mücadeleni vereceksin demek :fool:
Lucci'den güçlü olma ihtimalini göremiyorum ya. Vitesli vitessiz ne kadar fak ettiğini çok net işledi seride:/ He Oda yapar mı? Evet. Sağ kol seviyesi de girebilir seriye Croco. Ama koca bir arkı ve serinin en güzel dövüşlerinden birine ihanet etmiş olur..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık