Yalnız icraat üzerinden bakarsak Buggy hakikaten diğer ikisinin önünde. İD patlat, MF bas, Luffy'yi kurtar, Rogerla Grandline fethet, yenidünyada lord olarak hüküm sür... Dikkatli bakılırsa icraatte diğerlerini katlar.
Bu artının Berkay’dan gelmesi -2 yazarKötü mizah ekibine artı yazar şu yorum. @Montana
Crocodile işimizde gücümüzdeyiz bakışı atmış ama Mihawk biraz zoraki katılmış bakışı atmış. Nabıyom ben bu mallarla demiyorsa bende bir şey bilmiyorum.
Oda, Buggy'nin resmini Mihawk'tan büyük yaparak mesajı vermiş
Katılıyorum. Beyazsakal bile Buggy'nin adamlarına saygı duymuş, Mihawk gibi birisi ondan düşük seviyede gösterilmiş, Buggy'nin kontrol ettiği güç halen küçümseniyor. Mihawk'ın Yonko etmeyeceği Buggy sayesinde belli oldu.Marco olayı Karasakal ile birlikte kapandı.
Novalardan Law ve Kid tek tabanca takıldığı için yeterli bulunmadı sanırım.
Buggy'nin efsanesi ve organizasyonu büyük bir artı sağlıyor.Zaten imparator olarak anılan Buggy.Mihawk değil.
Katakuri ve BM korsanları ? oluşturuyor bunu da zamanla öğreniriz herhalde.
İstersen Aramaki çizsinUlan yine 9 maraba bölümü. Maraba hayatı merak etsem köyüme dönerim.
Beyazsakal bile saygı gösterdi Buggy'nin adamlarına, Mihawk daha büyük saygı gösterir.Crocodile işimizde gücümüzdeyiz bakışı atmış ama Mihawk biraz zoraki katılmış bakışı atmış. Nabıyom ben bu mallarla demiyorsa bende bir şey bilmiyorum.
Heybeti Denizcileri titretiyor.
Oda, Buggy'nin resmini Mihawk'tan büyük yaparak mesajı vermiş