Benim kaptanım ölüp dirilse ben de rahat olurum. Mihawk'un canı tehlikede, gitmiş Buggy'ye sığınmış.
Kötü mizah ekibine artı yazar şu yorum. @Montana
Benim kaptanım ölüp dirilse ben de rahat olurum. Mihawk'un canı tehlikede, gitmiş Buggy'ye sığınmış.
Caribo CP9'dan daha ajan diyebilir miyiz?Robin'e bak antik silah lokasyonlarının ikisini Caribo ile birini Luffy ile paylaşıyor. Biri şu kadına gözlem hakisi falan versin. O kadar gözle kulakla yürüyen bataklığı farkedemiyor.
Ben olsam germa veletlerinin kopyasıni bırakırdım .Gerçekleri ise çoktan uzaklaşmış olarak gösterirsin.Kata ve Oven Germa çocuklarının dünyasını karartacakmış şekilde çizilmiş ama o kadar şeyden sonra kaçması gerekiyor bu elemanların. Onların kaçma hikayesi bu. Nereye bağlanacak merak ettim.
İnsan ne dilediğine dikkat etmeli tabii.Boş ver reis! Ya logia diye Aramaki tayfaya gelseydi?
Zoro'nun kafa çalışmadığı için stratejiyi anlamıyorMihawk ile 2 yıl çalışan adam şaşırıyor, forumdakiler normal diyor. Zoro'dan daha iyi bildiğini iddia eden forumu bıraksın.
Biz Zoro'nun görmediği kısımları okuyoruz canım.xdMihawk ile 2 yıl çalışan adam şaşırıyor, forumdakiler normal diyor. Zoro'dan daha iyi bildiğini iddia eden forumu bıraksın.
Biz Zoro'nun görmediği kısımları okuyoruz canım.xd