Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterler o kadar sütten çıkmış ak kaşık değil ki. Hırsız, ödül avcısı ne ararsan var. İstese yapardım diyorum zaten böyle bir senaryoyu tercih etmedi. Carrot yine dış dünya hayaliyle miço kontenjanından girebilir de Yamato yok yani. Fena fan servis, boş karakter.
Bizim karakterlerin çocuk - uyuşturucu seviyesi olayı yok. Teachte var bak bu grup.
 
Marco olayı Karasakal ile birlikte kapandı.
Novalardan Law ve Kid tek tabanca takıldığı için yeterli bulunmadı sanırım.
Buggy'nin efsanesi ve organizasyonu büyük bir artı sağlıyor.Zaten imparator olarak anılan Buggy.Mihawk değil.
Katakuri ve BM korsanları ? oluşturuyor bunu da zamanla öğreniriz herhalde.
Resmen Buggy'nin yonkou olmasını rasyonel bir zemine oturtmaya çalışıyorsun. Bu adam koramiral etmiyor, onu akıldan çıkarmamak lazım. Oda'nın mizah malzemesi bu. Bence o oluşum toplam güç olarak belki yonkou klasmanına gerçekten de alınabilirdi. Bunu da Mihawk'a bağlıyorum. Çünkü Buggy'nin şöhreti Yonkou olmaya yetmez. Elle tutulur bir güç de görmek gerekir. Mihawk ve Croco gibi isimler bir şekilde Buggy altında olduğu sanılırsa bu mümkün ancak. Yonkou olduğunu öğrendiğimizde bir çok kişi bu tahmini yaptı zaten. Bu da WG tarafından bir yanlış anlaşılma olsa gerek.
Sebep her ne olursa olsun, bu yeni oluşum bir yonkou olarak anılmaya değer olduğu düşünülüyor. Şöhret Buggy'den gelse dahi güce dair bir emare gerekir. Bu da Mihawk'tan geliyor. Şöyle diyeyim: Bu oluşum bir şekilde yonkou olarak anılıyorsa, bunun güç karşılığı da olması gerekir.
 
Kaido'dan sonra Oda'ya posta koyan ikinci karakter Zoro oldu. Tebrik ediyorum kendisi. Böyle saçma sapan bir yazarlığın karşısında durman takdir edilesi bir hareket.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık