Mânası derinmiş.
Marco olayı Karasakal ile birlikte kapandı.En azından BM korsanları hamlesini yapana kadar bekleyebilirlerdi. Bölge de mevcut. Bu ikisi düşerse diğer Yonkou adayı Kata olabilir diyen bir çok kişi de vardı forumda. En azından aday olarak değerlendirilebilecek bir isim kendisi. Kid ve Law'dan birinin dahi Yonkou olarak anılması mümkündü. Bizim Wano'da olan olayları bildiğimiz şekilde ayrıntıyla bilmiyor WG ya da Morgans. O yüzden bu ikisinden biri de olabilirdi.
Hiç değilse, supernovalar, Kata ve hatta Marco gibi isimler gündeme gelmeliydi. Ancak bu üçlünün ittifak kurduğunun sanılması başka isimlere yer bırakmamış.
Mihawk + Croco + Buggy = Teach + 6. seviye mahkum korsanlar + Shiryu ediyormuş. Vay anasınıBuggy'nin kontrol ettiği güç Mihawk'tan ve Croco'dan üstün demek ki onların yanında Buggy Yonko olmuş.
Shanks yerine Beckman olmalı artıkSayın yöneticiler bu konuyu açın da forum rahatlasın lütfen.
Dracule Mihawk vs. Shanks
Geçmişteki karşılaşmalarına rağmen forumda böyle bir konu göremediğim için ben açayım dedim. Mihawk *Dünyanın en iyi kılıç ustasıdır. *Busoshoku Haki ve Kenbunshoku Haki konularında iyi olduğu söylenebilir. *Bir Shichibukai'dır. Shanks *Kızıl Saç Korsanları'nın kaptanı ve bir Yonko'dur...www.korsanfan.com
Buggy terbiyesiz Mihawk'ı kovuyor...Buggy zorla tayfasına girmeye çalışan Mihawk ile konuşuyor
Fazla gelmez mi ? Tüfekle dövmesin.Shanks yerine Beckman olmalı artık
Croco seviyesi birine, evet fazla gelirFazla gelmez mi ? Tüfekle dövmesin.
Ben nerede böyle bir şey dedim? Mihawk Yonko seviyesi olmadığından ondan güçlü görünen Buggy Yonko olmuş dedim.Mihawk + Croco + Buggy = Teach + 6. seviye mahkum korsanlar + Shiryu ediyormuş. Vay anasını
Son çok üzülmüşsün. Bundan sonra senin sevdiğin karakterler hakkında gerçekleri yazmayacağım.