Mihawk Kabaji abisiyle hayatın tadını çıkarıyor.
4 tane aday var.Mevcut ve eski imparatorlar ile aşık atamaz bu üçlü.Ne kadar imparator tayfası olabilirler ki ? Bi düşünülmeli bence.Tamamen Buggy'nin şansı - namı ve fırsatçılığı ile gerçekleşmiş gibi duruyor.
Bu üçlüye güç olarak bir şey yazmıyor demek istiyorum.Mihawk Amiral eder diyelim diğer ikisi ne yapacak ? İmparator seviyesi olsa Buggy'e imparator demezler.4 tane aday var.
Kata + BM tayfası
Law
Kid
Buggy + Mihawk + Croco
Buggy de bir sürü bela tip var Mihawk'ın da gücünü az çok biliyorlardır. Croco da süs olsa diğer üç oluşumdan daha tehlikeli duruyorlar.
Mihawk YC1 eder derken Oda'dan haber almadım ama öyle çıktı hakikaten, YC1 çok geniş bir kavram, Amiral eden YC1 de var, hatta Oden Amiralden güçlü bile olabilir. Aynı şekilde Shiryu uyanış açarsa Amiralden güçlü olabilir.Mihawk amirallerden güçsüz çıkmaz da WG Marco ve kalan Wb korsanlarını dahi yonko saymaya hazırdı BB olmasa.
Namlarının yarattığı intiba diğerlerinin önünde diyelim helalleşelim.Bu üçlüye güç olarak bir şey yazmıyor demek istiyorum.Mihawk Amiral eder diyelim diğer ikisi ne yapacak ? İmparator seviyesi olsa Buggy'e imparator demezler.
Sen kendi kendine gaipten sesler duymaya başlamışsın şizofreni reddi seni Patlama falan yok ama diyelim ki oldu;