Bunu unutmadım yahu.BM yenilince komple yok saydılar sanırım.
Bunu unutmadım yahu.BM yenilince komple yok saydılar sanırım.
Big Mom kendi adalarını yok ediyordu, güçlü desen güçlü değil, zeka desen fındık kadar. Daha da güçlendiler bence Kata liderliğindeBunu unutmadım yahu.BM yenilince komple yok saydılar sanırım.
En azından BM korsanları hamlesini yapana kadar bekleyebilirlerdi. Bölge de mevcut. Bu ikisi düşerse diğer Yonkou adayı Kata olabilir diyen bir çok kişi de vardı forumda. En azından aday olarak değerlendirilebilecek bir isim kendisi. Kid ve Law'dan birinin dahi Yonkou olarak anılması mümkündü. Bizim Wano'da olan olayları bildiğimiz şekilde ayrıntıyla bilmiyor WG ya da Morgans. O yüzden bu ikisinden biri de olabilirdi.Hangi sağ kollar mesela ?
Kid ve Law'ın organizasyonu olmadığı için sayılmadı büyük ihtimal.
Marco hariç WB korsanı yok piyasada.
Başka kim var ki imparator tayfası olarak anılabilecek ?
Mevcut ve eski imparatorlar ile aşık atamaz bu üçlü.Ne kadar imparator tayfası olabilirler ki ? Bi düşünülmeli bence.Tamamen Buggy'nin şansı - namı ve fırsatçılığı ile gerçekleşmiş gibi duruyor.Mihawk amirallerden güçsüz çıkmaz da WG Marco ve kalan Wb korsanlarını dahi yonko saymaya hazırdı BB olmasa.
Zoro o artık cehennem ile dünya arası yatay geçiş yapabiliyor. Portal açıp gelmiş.@Borsalino
Dostum, Sakazuki reis gibi ateşte yürüyen Batman gifi ne oldu? Spoilerla alakası yok gibi.
Cabaji > Mihawk
1 hafta Mihawk > Shanks dedin olanlara bak.@Densetsu no Samurai geçen hafta full aramakiye saydırıyodun reis yarisını Mihawk'ı savunmak için harcayaydinız yav sahipsiz buldu millet dalıyor. Sizin yerinize ben savunuyom burada