Kid'e benzedin iyice lanBu aykü fazla sana yarısını bana versene
Kid'e benzedin iyice lanBu aykü fazla sana yarısını bana versene
yani demek istediğim herhangi bir senaryoda Luffy'nin ana kahraman olmama gibi bir durumu yok bunun içinde her türlü saçmalık Oda tarafından kabul ediliyor kafes mevzusu da buna dahil bunlar göz alına alındığında yancılık falan hikaye benim için, normalde Law o saldırısı ile bitiriyordu ama senaryo gereği Doffy saçma sapan bir hax uyandırdı zaten daha önce de belirttiğim gibi Doffy o saldırıdan kurtulmuş olsa bile bu Law'un iş yapmadığı anlamına gelmiyorUzun uzun yazmışın da, ben de hakkıyla kazandı demiyorum zaten. Ben meyvesiyle alakalı yorum yaptım. İç organları diken meyveye iç organ saldırısı işlemez.
Erza tek başına KK olur OP evrenindeBu Mihawk Croco ekibine Erza da lazım, "çünkü o Erza" demek için. Lonca kuruldu ise tam kurulmalı
Kid'i severim zaten, KK'liğin en büyük adaylarından Buggy'den sonra tabiKid'e benzedin iyice lan
Alttan alttan Mihawk övdüğün için beğenmedimKid'i severim zaten, KK'liğin en büyük adaylarından Buggy'den sonra tabi
At at şöyle yorumlar at da kendimize güvenimiz gelsinKid ve Mihawk haterları güzel patladı eheh
red ve Mihawk ile bu muameleyi çekecez sanaKid ve Mihawk haterları güzel patladı eheh