Muhabbeti başlatan Rika reis dün Kid'i keriz etti tek posttaArtı yazdıran bir şey yok spo çıkmadan önce Kid bi bok bilmez diye dalga geçenler patladı. Senin gençler sıvama modunda sen de katıl.
Muhabbeti başlatan Rika reis dün Kid'i keriz etti tek posttaArtı yazdıran bir şey yok spo çıkmadan önce Kid bi bok bilmez diye dalga geçenler patladı. Senin gençler sıvama modunda sen de katıl.
Patlarlarsa bir araya gelip hep bir ağızdan Selena çağırır gibi sallarlar bir şeyler kesin çözüm
Sen cidden bu seriyi okumuyorsun yav, adam Alabasta da neler neler düşündü gösterildi özellikle adamın düşünce tarzı.Haha, 5 litre suya planı olmayan adamın mı planı olacak?
bak tam yazıyordum kekem araya girdi. bizim patlamamız bile şanlı oluyor yav
Mihawk > > > > Buggy > CrocoBuggy > Croco=Mifak
Sanji soğutmaya başladı.Yeni bir spoiler geldi. Bunu buraya paylaşacağım o kadar önemli değil.
SANJI REACTION ON BEAUTIFUL SHINOBU.
Onu diyenler halt etmiş. Kid reisteki entelektüel bilgi birikim kimsede yok görüldüğü gibi.Artı yazdıran bir şey yok spo çıkmadan önce Kid bi bok bilmez diye dalga geçenler patladı. Senin gençler sıvama modunda sen de katıl.
Spoiler'da Buggy'nin botlarını yaladığı yazmıyor sanırım o yüzden patladın sogo herkesin beklentisi buydu sonuçtaBu Mihawk işinde nasıl patladık ben ne kaçırdım yav?