Croc'a tükürmesi yeterli.
ŞöyleLuffy vs Cross Loby konusu açılsın.
Croc'a tükürmesi yeterli.
ŞöyleLuffy vs Cross Loby konusu açılsın.
O yüzden Peros'la rahatça dövüşebiliyor, uzaktan rahatlıkla blitzleyebiliyor falan değil miİchiji Peros’un bir tık gerisinde olur en fazla.
Adam enerji harcamamak için uyanış açtığını kendi söylüyor. Yani bu çöpleri bile indirmek adamı yoracak Sen gitmişsin Germa için uyanış açtı diyorsun İchiji bile dünyada Who'dan daha güçlü görülüyor onu da söylemek lazımHala diyorsun çöplere uyanış açtı.Olayları unutmadıysan kasıtlı yapıyorsun.Uyanış açtıktan sonra hakisi bitmiş Luffy’e ulaşmaya çalışıyor o sırada karşısına çıkıyorlar.Bunlara açılan birşey yok.Adam Luffy’i bulacak uyanışı kapamamış ki zaten tekrar açma durumu olsun.
Croco zaten Luffynin yanında savaşır.Croc'a tükürmesi yeterli.
Rakibin 3'te birini hakisinde, 3'te birini tükürüğünde kalanını da lastiğiyle boğar LuffyLuffy vs Cross Loby konusu açılsın.
Anlamadım ki bir de biz patlamışız gibi muamele yedik, çok garip duygular içerisindeyim. Adamlar Aziz Yıldırımcı gibi@Montana @Fruit Punch Samurai mevzu nasıl bize geldi ? Adamın hakkını vermiş Law patladınız diyorlar.
Hafif bir kidleşme sende de başlamış ee yaşlılık tabi, yorumda ince bir şey de yoktu halbuki basbayağı @kekomancer yorumun orta yerinde duruyorduOlum son zamanlarda ağlayan o kadar çoğaldı ki adamlar kendini kesmesin diye bir hafiften patlayacağız gerekirse. Üzülüyorum lan bu nedir artık;
Anlamadım ki bir de biz patlamışız gibi muamele yedik, çok garip duygular içerisindeyim. Adamlar Aziz Yıldırımcı gibi
Luffy 2 yıl önce ıslak terlikle durdurmuştu.Aklı varsa yanında savaşır.Croco zaten Luffynin yanında savaşır.