Normalde Ichiji’yi tekliyor, bunları yanında Öven varken dayak manyağı yapması lazım mantıken. Ama Oda.Sırf İchiji Peros dengi adam. O Peros da Jack'in dengi performans verdi yahu. Kata'nın bu ekibi kaçırması bile yetecek.
Normalde Ichiji’yi tekliyor, bunları yanında Öven varken dayak manyağı yapması lazım mantıken. Ama Oda.Sırf İchiji Peros dengi adam. O Peros da Jack'in dengi performans verdi yahu. Kata'nın bu ekibi kaçırması bile yetecek.
4 değil mi? Wewil var mı yok mu anlamadım.Adamlık falan yok. Üçü de ortak iş yapıyor. Üç Şiçi = Bir İmparator Tayfası > Amiraller
Ben karşıma aldım, gayet iyi. Başta gözüne biraz toz kaçıyor ama sonra alışıyorsun.ya ilkin bunu düşündüm ve içimden güldüm bir miktar ama @Sir Crocodile ı karşıma almak istemedim.
Fikir adamı Croco muymuş yani?Herkes Mihawk ve Buggy'i konuşuyor ama Cross Guild fikrini ortaya atan ve oluşumun beyni büyük ihtimal Crocodile. Bu işlerden çok iyi anlar kendisi.
Ben de anlamadım. Gazete de üç kişi gözüküyor.4 değil mi? Wewil var mı yok mu anlamadım.
Wewilin beyni yok diye sanırım o üçlü arasına koymamışlarBen de anlamadım. Gazete de üç kişi gözüküyor.
Weevil bence düşündüğümüzden daha güçlü.
Spoiler sağlayıcıları yüzünden deliye döndü millet 2 haftadır. bir övüyorlar bir gömüyorlar karakterleriÇibi Mihawk yine övülüyor gülsen de fark etmez...
Buna katılıyorum kesinlikle wewil +mihawk yonko ve allstar toplamı gücündeWeevil bence düşündüğümüzden daha güçlü.