Crocodile yalan haberi görüp Buggy'nin sirkine gidiyor...Spoilere bakıyorum bakıyorum aklıma gelen tek şey şu.
Bu tabiatın kanunu patlayacak tabi@RedTeroR reis @Dattebayo..! patlayacak mı sen bana ondan haber ver
En sağdakidemi katılmış Mihawkın bir sözü vardı bu denizin en tehlikelisi herkesi yanına çeken diye demek ki o tehlikeye boğun eğmiş
Dof'tan güçlü Germa .dAhahahah germaya da uyanış açmazsın be. xD Ama Katakuri olunca açarsın tabii. @Miyata Ichiro Worstgen Latakuri demeye başlar buna yakında
@RedTeroR reis @Dattebayo..! patlayacak mı sen bana ondan haber ver
Bu tabiatın kanunu patlayacak tabi
Sonra gelip şöyle yazacak: Ben yanlama demedim hükümet Mihawk varken Buggy demiş dedim
Wb’nin kellesini almaya çalışan ace’i gemide serbest bırakmalarına benzer bi durum olabilir. Adam tehdit değil.Tayfadan kimsenin diplerine kadar gelen Caribou'yu gözlem ile fark edememesi bayağı saçmalık bu arada. Bahsettiğimiz gemi de yonko gemisi yani.
Sen bilgiyi kimden almasını isterdin? Başka kim poneglif okuyor? Kid hayatında poneglif bile görmemiştir. Gördüyse bir hatırlat bana. Law, Kid ve Luffy'den daha mantıklı haraket ediyor.Law Robin peşliyor bilgi için. Ekmek için senin peşinde koşan @Millennium Wizard aynı.