'Olsam' mı Mihawk mı kesti?
ya ilkin bunu düşündüm ve içimden güldüm bir miktar ama @Sir Crocodile ı karşıma almak istemedim.Altına Mihawk'ın tek olduğu bir foto eklenip ''Cross Guild at %99 power'' yazılabilir.
Kata bunları elinden kaçıracak seni de zor günler bekliyorBu arada İchiji ve diğerleri Yonji ve Niji'yi kurtarmış.Öncesinde bu ikili kitapta esirdi. Şimdi ise Yonji savaşıyor kapakta.
Katakuri yine çok seksi çıkmışBu arada İchiji ve diğerleri Yonji ve Niji'yi kurtarmış.Öncesinde bu ikili kitapta esirdi. Şimdi ise Yonji ve Niji savaşıyor kapakta.
Çibi Mihawk yine övülüyor gülsen de fark etmez...ya ilkin bunu düşündüm ve içimden güldüm bir miktar ama @Sir Crocodile ı karşıma almak istemedim.
O olay Manganın gırgırı ya bence çok düşünmeye gerek yokamiral üstü veya yonkou gücündeki hiç bir karakteri gidip böyle birisinin altına sokmaz.patladınız kabul edin.
Sırf İchiji Peros dengi adam. O Peros da Jack'in dengi performans verdi yahu. Kata'nın bu ekibi kaçırması bile yetecek.Kata bunları elinden kaçıracak seni de zor günler bekliyor
Gitmelerine izin verecek diyelim.Kata bunları elinden kaçıracak seni de zor günler bekliyor