Gömülecek o kadar karakter var ki, sen de şaşırdın haliyle. Olur öyle.
Arada B.M. da olunca...
O değil bugün 16 saat çalıştım. ÖSYM, Tayvan derken bittim... Oturdum bir yerde varoluşsal sancılar çekiyorum. Bir halim var görsen üzülürsün
Gömülecek o kadar karakter var ki, sen de şaşırdın haliyle. Olur öyle.
100 bölüm Rosa ve kafes okumak zorunda kaldım, düşürür. Aramaki CP0 başkanı gibi olsa güzel olurdu, ben Crocus gibi eğlenceli bizimkilerle içecek bir tip bekliyordum. Reveriedeki hali ile alakası yok tipin.Ben Fuji’yi seviyorum yav o trollemeler her karakterde olur bence kötü duruma düşürmez. Aramaki’yi de sevdim ama korsan olsa daha iyi olurdu amirale oturmamış.
Ben de benzer durumdayım, birazdan rahat rahat yatacağım ama. Onun mutluluğu var.Arada B.M. da olunca...
O değil bugün 16 saat çalıştım. ÖSYM, Tayvan derken bittim... Oturdum bir yerde varoluşsal sancılar çekiyorum. Bir halim var görsen üzülürsün
Ben sabah tekrar işe. Yapılan tek iyilik 1 saat geç gel denmesi.Ben de benzer durumdayım, birazdan rahat rahat yatacağım ama. Onun mutluluğu var.
"En güçlüyüm" demedim, "ne güçlüyüm" dedim.Efsaneyi hatırlayalım;
Ben hörgüçlüyüm de demiş olabilir?"En güçlüyüm" demedim, "ne güçlüyüm" dedim.
Hörgücümü Croco emdi de desin mi?Ben hörgüçlüyüm de demiş olabilir?
Oden de Barto’nun meyvayı aşamıyor bazı meyvelerin cins özellikleri oluyor ama Fuji’nin kasıtlı pasif durması benim açımdan prestijini düşürmedi. Milletin dediğini takmam kanka benim kafamda oturması lazım. Ryo’nun hali benim kafamda oturmadı ilk defa ters köşe oldum o da dediğim gibi karakteri tanımıyorduk onun azizliği100 bölüm Rosa ve kafes okumak zorunda kaldım, düşürür. Aramaki CP0 başkanı gibi olsa güzel olurdu, ben Crocus gibi eğlenceli bizimkilerle içecek bir tip bekliyordum. Reveriedeki hali ile alakası yok tipin.
Yarın Mihawkçılara destek çık az, üzülmüş bir üye.
Hatta ortaklıkta öyle kurulmuş?Hörgücümü Croco emdi de desin mi?