Banka falan yok mu bu seride? Banka soyar, daha kârlı.Shanks bu aralar paraya sıkışıksa iki amiral alır Buggy'e teslim eder.
Bu adam tırsttı direkt, güçsüz olsa neyse, tırsması çizdi karizmayı. Bir de tam kuduruk it çıktı. Issho böyle bir adam değil. En kötüsü Aramaki nedir necidir bilmiyorduk Almanya’daki akraba kadar alakamız vardı, geldi sıçtı amiral karizmasının içine.Amiral o kadar etkilemez, Issho'nun da kötü olayları var, ilk değil. Kid konusuna bir şey diyemedim. Baya kötüydü herif. Yüklenmişseler hak etmişindir
Banka daha kârlı ama risk daha yüksek. Elinin altında Aramaki var zaten yakından haki salsa bilincini kapar. Havadan 100 milyon gelir minimumBanka falan yok mu bu seride? Banka soyar, daha kârlı.
Kör kafes ittirdi ya, halkın üzerine meteor fırlattı, tamam bu da kötü ama Issho'da zaten bir çatlak alınmıştı, ilk değil. Bunun çenesi çok, icraati fazla yine. Bu ikisi denizci değil zaten, denizci lobine zarar vermez.Bu adam tırsttı direkt, güçsüz olsa neyse, tırsması çizdi karizmayı. Bir de tam kuduruk it çıktı. Isshı böyle bir adam değil. En kötüsü Aramaki nedir necidir bilmiyorduk Almanya’daki akraba kadar alakamız vardı, geldi sıçtı amiral karizmasının içine.
Yonko mu gömeceksin kardeş?Kaldığımız yerde yonko ve Mihawk gömmeye devam mı?
Ben Fuji’yi seviyorum yav o trollemeler her karakterde olur bence kötü duruma düşürmez. Aramaki’yi de sevdim ama korsan olsa daha iyi olurdu amirale oturmamış.Kör kafes ittirdi ya, halkın üzerine meteor fırlattı, tamam bu da kötü ama Issho'da zaten bir çatlak alınmıştı, ilk değil. Bunun çenesi çok, icraati fazla yine. Bu ikisi denizci değil zaten, denizci lobine zarar vermez.
Ay yok yanlış yazmışım. Yonko yerine amiral olacak o. Malum.Yonko mu gömeceksin kardeş?
MF'yi bassa zaten tek gecede milyoner olur, bir haki salmasına bakar.Banka daha kârlı ama risk daha yüksek. Elinin altında Aramaki var zaten yakından haki salsa bilincini kapar. Havadan 100 milyon gelir minimum
Gömülecek o kadar karakter var ki, sen de şaşırdın haliyle. Olur öyle.Ay yok yanlış yazmışım. Yonko yerine amiral olacak o. Malum.