Aslında öyle bir his vuku bulmadı da çok gömüldü acıma hissi oluştu.Buggy denizcilerin başına ödül koyuyormuş, alfalığa bakar mısın? En fazla ne kadar patlayabiliriz?
Aslında öyle bir his vuku bulmadı da çok gömüldü acıma hissi oluştu.Buggy denizcilerin başına ödül koyuyormuş, alfalığa bakar mısın? En fazla ne kadar patlayabiliriz?
Croco: Evet Dragon Luffy'nin yine ödülü artmış. Ödül fotoğrafı da değişmiş. Beyaz saçı çok hoş bulmadım. Sen ne diyorsun ?En çok Dragon ile Croc okuyordu zaten aynen katılıyorum. Morgans ile açık oturum yapsınlar xd
sen çok merhametli bir insan olmuşsunAslında öyle bir his vuku bulmadı da çok gömüldü acıma hissi oluştu.
E zaten?yarın Mihawk haterları güne patlamış olarak uyanacak gibi bir his vuku buldu
Empati. Aramaki’den yaşadık bunu. Kid ile kaç aydır yaşıyoruz.sen çok merhametli bir insan olmuşsun
Şakasına yav. Yoksa öyle bir şeyin olasılığı uzayda yok. Yıllardır yapılan geyik, ben de sallıyorum arada.Yonkodaş oyuna gelme eski yonkolarda bizim yonkolarımız. Weevil nasıl Wb'nin oğlu olabilir şekli şemali görmedin mi
Kaç ay mı sene olsun hadi.Empati. Aramaki’den yaşadık bunu. Kid ile kaç aydır yaşıyoruz.
Amiral o kadar etkilemez, Issho'nun da kötü olayları var, ilk değil. Kid konusuna bir şey diyemedim. Baya kötüydü herif. Yüklenmişseler hak etmişindirEmpati. Aramaki’den yaşadık bunu. Kid ile kaç aydır yaşıyoruz.